reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja...

reklama
na początku się cieszyłam z tej siary... taka nowość ciązowa... ale teraz to mnie zniesmaczyło troszku... :baffled: póki była preźroczysta to spoko.. ale teraz brudzi:wściekła/y:

U mnie pojawila sie 2 dni temu, najpierw przezroczyste kropelki, a teraz zauwazylam jasnozolta plamke na staniku.

na początku się cieszyłam z tej siary... taka nowość ciązowa... ale teraz to mnie zniesmaczyło troszku... :baffled: póki była preźroczysta to spoko.. ale teraz brudzi:wściekła/y:

ELI nie złośc sie ;) złoscic to sie bedziesz jak mleko bedzie sikac dzidzi po oczach i nie bedzie mozna nad tym zapanowac :-p:-D

juz wiekszosc z nas ma siare;)czyli pojawia sie jakos w polowie ciazy. a jak liczycie miesiace? ktos niedoinformowany, zawsze pyta, ktory miesiac, jak sie poda w tygodniach. liczbe tygodni dzielicie na 4 czy jak? w ktorym ja jestem miesiacu wg Was? jak Wy dziewczyny to okreslacie

Ostatnia edycja:
gatta gdzieś już o tym pisałyśmy i wklejałam przelicznik nzlaeziony na necie.. są 3 wersje ale nieznacznie się różnią
oto jedna z nich:

0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

czyli za kilka dni będziesz w piątym:-D

gatta gdzieś już o tym pisałyśmy i wklejałam przelicznik nzlaeziony na necie.. są 3 wersje ale nieznacznie się różnią
oto jedna z nich:

0 - 4,5 pierwszy miesiąc
4,5 - 9 drugi
9 - 13,5 trzeci
13,5 - 18 czwarty
18 - 22,5 piąty
22,5 - 27 szosty
27 - 31,5 siodmy
31,5 - 36 ósmy
36 - 40 dziewiąty

czyli za kilka dni będziesz w piątym:-D
dzieki wielkie! ale ja w SZOSTYM BEDE;) za 3 dni. to gdzie moj brzuch? :szok:

reklama
U mnie pojawiła się wczoraj wieczorem(początek 24 tyg), najpierw przezroczysta a dzisiaj jak się trochę podusiłam to żółtawa. Fuuu. Mnie też to jakoś zniesmacza, czuję się jak nie przymierzając dojna krowa:eek: miałam nadzieję, że się pojawi dopiero po porodzie:-)

Do góry