reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja...

eli88- ja małemu robię herbatkę koperkową. I z tym to tak różnie- raz wypija 20 ml a raz wyciągnie i 60 ml. Nieraz wypycha smoka a nieraz jak się przyśsie to nie chce wypuścić.:tak:

reklama
Ja nie daję nic poza cycem i wieczorna butelką...boje sie herbatki koperkowej bo jak ja ja piłam to mala miala takie bóle brzuszka ze ciężko było wytrzymać.
Chyba jeszcze z tym poczekam...

u nas pita przeze mnie herbatka koperkowa tez dawała złe efekty, wiec mój Bartuś ma tylko cyculka:)
raz dostał herbatki 20ml
od grudnia, czyli jak skończy 3 mies zaczynam chyba jednak marchewkowy soczek choć po łyżeczce i zaczynamy smakować:)

od grudnia, czyli jak skończy 3 mies zaczynam chyba jednak marchewkowy soczek choć po łyżeczce i zaczynamy smakować:)

juz sie nie moge doczekac:tak::-)czasem jak cos jem a Adi tak patrzy mam ochote juz mu cos dac do dziubka zeby posmakowal:laugh2:ale niestety nie czas:no:jeszcze troszke:tak:;-)

ja od dzis przestaje dawac herbatke hippa na lepsze trawienie bo Adi ma bole brzuszka:wściekła/y:sama przegotowana woda:tak:;-)

Ja tez nie moge sie juz doczekac tych pierwszych karmień czyms innym niz cycem...czekam na te minki zdiwienia i na ten brudny pyszczek :)
juz niedlugo niedługo :-D:-D:-D

A ja dziś przeżyłam stresa. Olo zwykle pije w dzień co 1,5 - 2 godziny. Zdarza się że przerwa trwa do 3 godzin ale potem to aż się rwie do cyca a dziś nie pił ponad 4 godziny a każda moja próba przystawienia go do cyca konczyła się takim płaczem że szok! W końcu odciągnęłam trochę mleka do butelki i jak to wypił (na szczęście zaczął pić z tej butli) to potem jeszcze go dopoiłam z drugiego cyca. Ale byłam bardzo przestraszona, bo nie wiedziałam co mu jest. Na szczęście jak na razie od tamtej pory pije znów normalnie.:confused2:

Ewusek a moze po prostu nie był głodny?? W końcu czasy miedzy karmieniami powinny sie nieco wydłuzać??? Julka w dzien jak potrafi juz nie jeść nawet ok 4, 5 godzin...

reklama
Dzięki Makta! Trochę mnie uspokoiłaś. Chociaż dziś miałam z nim powtórkę. Chyba go jutro trochę przegłodzę i zobaczymy co z tego wyniknie.

Do góry