reklama
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
Ja nie daję nic poza cycem i wieczorna butelką...boje sie herbatki koperkowej bo jak ja ja piłam to mala miala takie bóle brzuszka ze ciężko było wytrzymać.
Chyba jeszcze z tym poczekam...
Chyba jeszcze z tym poczekam...
u nas pita przeze mnie herbatka koperkowa tez dawała złe efekty, wiec mój Bartuś ma tylko cyculka
raz dostał herbatki 20ml
od grudnia, czyli jak skończy 3 mies zaczynam chyba jednak marchewkowy soczek choć po łyżeczce i zaczynamy smakować
raz dostał herbatki 20ml
od grudnia, czyli jak skończy 3 mies zaczynam chyba jednak marchewkowy soczek choć po łyżeczce i zaczynamy smakować
henrietta5
Fanka BB :)
Eli ja dawałam - HIPP uspakajającą ale Kubus nie bardzo jakoś za nią przepada- czekamy jeszcze miesiąc i wprowadzamy soczki
juz sie nie moge doczekac:-)czasem jak cos jem a Adi tak patrzy mam ochote juz mu cos dac do dziubka zeby posmakowalale niestety nie czasjeszcze troszke;-)
ja od dzis przestaje dawac herbatke hippa na lepsze trawienie bo Adi ma bole brzuszkasama przegotowana woda;-)
Makta
Ja tez nie moge sie juz doczekac tych pierwszych karmień czyms innym niz cycem...czekam na te minki zdiwienia i na ten brudny pyszczek
juz niedlugo niedługo
juz niedlugo niedługo
henrietta5
ja też czekam na te minki
ewusek1203
A ja dziś przeżyłam stresa. Olo zwykle pije w dzień co 1,5 - 2 godziny. Zdarza się że przerwa trwa do 3 godzin ale potem to aż się rwie do cyca a dziś nie pił ponad 4 godziny a każda moja próba przystawienia go do cyca konczyła się takim płaczem że szok! W końcu odciągnęłam trochę mleka do butelki i jak to wypił (na szczęście zaczął pić z tej butli) to potem jeszcze go dopoiłam z drugiego cyca. Ale byłam bardzo przestraszona, bo nie wiedziałam co mu jest. Na szczęście jak na razie od tamtej pory pije znów normalnie.
Makta
Ewusek a moze po prostu nie był głodny?? W końcu czasy miedzy karmieniami powinny sie nieco wydłuzać??? Julka w dzien jak potrafi juz nie jeść nawet ok 4, 5 godzin...
reklama
ewusek1203
Dzięki Makta! Trochę mnie uspokoiłaś. Chociaż dziś miałam z nim powtórkę. Chyba go jutro trochę przegłodzę i zobaczymy co z tego wyniknie.
Podziel się: