reklama
Ja tez w lewej piersi mialam wiecej pokarmu;-)U mnie jest odwrotnie, w lewej mam chyba wiecej pokarmu, przynajmniej wiecej wycieka gdy Kingus z prawej je niz odwrotnie..
Makta
Mama Julki Łobuziulki :)
I moja lewa piers tez zdecydowanie ma wiekszego powera...nie wiem od czego to zależy bo staram sie przystawiac tak samo do lewej jak i prawej...
Eli...nie poddawaj się!! Walcz o te swoja laktację...bardzo dobrze Cie rozumiem bo tez kocham to karmienie piersią. Uwielbiam patrzec jak wcina i jaka jest wtedy zadowolona...jak łypie na mnie okiem podczas karmienia i nawet czasami sie usmiecha z cycem w ustach ta moja aparatka Mam nadzieje ze uda Ci sie wyrównac piersi i wszystko wróci do normy...
Eli...nie poddawaj się!! Walcz o te swoja laktację...bardzo dobrze Cie rozumiem bo tez kocham to karmienie piersią. Uwielbiam patrzec jak wcina i jaka jest wtedy zadowolona...jak łypie na mnie okiem podczas karmienia i nawet czasami sie usmiecha z cycem w ustach ta moja aparatka Mam nadzieje ze uda Ci sie wyrównac piersi i wszystko wróci do normy...
Dziewczyny a czy Wasze dzieciaczki są spokojne podczas ciągnięcia cyca? Bo moja bardzo czsto pręży się i płacze. Słyszę wtedy jak jej się coś w brzuszku przelewa. Może ją coś boli jak je?
I mam pytanie do dziewczyn dających butle na noc - jakie mleko dajecie? Zwykłe czy jakieś niskolaktozowe?
I mam pytanie do dziewczyn dających butle na noc - jakie mleko dajecie? Zwykłe czy jakieś niskolaktozowe?
Ostatnia edycja:
henrietta5
Fanka BB :)
ja dawałam bebiko a teraz hipp plus, bo wydaje mi sie pozywniejsze
reklama
eli88
Fanka BB :)
dziewczyny a czy któraś z was dopaja dziecko herbatką lub wodą...??? bo ja dziś dałam pierwszy raz herbatke i tak sobie mysle ze dam tylko 10ml spróbować jej... i zakładałam ze nie polubi (herbatka koperkowa z hippa) ale zaczeła tak ssać że nie chciala sie oderwać.. przygotowałam tego w sumie 50 ml i jak sie skonczylo to zaczeła płakać tak jej smakowało.. a głodna nie była bo karmiłam ją wczesniej.. smoczek tez nie pomógł.. musiała wypłakac swoje żale i po 3 minutach sie uspokoiła... masakra
Podziel się: