reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja/karmienie piersia; butelką, problemy bóle itp

a u mnie zanikło w kilka dni
Julia...są jakieś tabletki na to...:tak::tak::tak: poproś lekarza no bo po co się męczyć a słyszałam że nie wszystkim szałwia pomaga:no:

reklama
ja brałam kiedyś bromergon i on chyba też jest własnie na powstrzymanie laktacji ale są różne i można dobrać :tak::tak::tak:

Że tak zapytam niedyskretnie....to jak Wasi mężowie masują Wam biuścik???:-D:-D:-D:-D:-D...jak nadal mleczko jest??
Ja nie mam napewno..małż masuje i nic nie leci:-D:tak::tak:

Że tak zapytam niedyskretnie....to jak Wasi mężowie masują Wam biuścik???:-D:-D:-D:-D:-D...jak nadal mleczko jest??
Ja nie mam napewno..małż masuje i nic nie leci:-D:tak::tak:
Post, no tego mleka aż na tyle to nie ma:-) Mnie powoli zanika, jeszcze jest ale czysto symbolicznie. Zamierzam wziąć się porządnie za odchudzanie jak wrócimy do normalnego rytmu dnia, i pewnie wtedy zniknie do końca:tak:

reklama
no i kończę karmienie
Tymi chyba sam rezygnuje bo juz drugi dzień nie patrzy w "tę stronę":szok:
jestem zdziwiona ale jakoś psychicznie loozik:-)
mam tylko pytanko odnośnie karmienia wieczornego
dziś oszukańczy nan3 z sinlakiem:-p ale z butelki
czy wy dajecie dzieciaczkom mleczko z kubeczków czy właśnie z butelki?
bo nie wiem czy dobrze robię, że na noc "sztucznego cyca" wprowadzam:sorry2:

Do góry