kamu ja tez tak robie ze daje za kazdym razem troche i nawet go troche przeglodze przed obiadem zeby cos zjadl. no i zje ale to strasznie trudne jest, nie chce otwierac buzi i wogole wiec wsztsko sila musze wciskacsniadania i kolacje sa ok, lubi tez jogurty bardzo, tylko z obiadami mamy problem. probowalam juz wszytskiego, sama gotowac, inne firmy inne konstystencje...nic nie dzialano ale zawsze przynajmniej pol sloika wcisne
reklama
u nas też pieś na wieczór i w nocy
w ciągu dnia wszystko inne;-)
dzis czuje dziwny ból pod pachą jakby zastój czy coś - normalnie cały czas bezproblemowo a tu po tylu miesiącach jakieś niespodzianki
masuję i podstawiam Tymkowi do wyssania - zobaczymy co będzie dalej
a niby takie flaczki
w ciągu dnia wszystko inne;-)
dzis czuje dziwny ból pod pachą jakby zastój czy coś - normalnie cały czas bezproblemowo a tu po tylu miesiącach jakieś niespodzianki
masuję i podstawiam Tymkowi do wyssania - zobaczymy co będzie dalej
a niby takie flaczki
Drogie Mamy!Moja Gabi kończy juz 9 miesięcy i nadal karmię piersią.Czytam Wasze wypowiedzi i ....Zazdroszczę.Ja za miesiąc idę do pracy i zupełnie nie wiem jak sobie poradzic z karmieniem.Mała jest bardzo przywiązana do cyca.Karmię w nocy co godzinę i bardzo często w dzień.Zasypia też przy cycu.Proszę Was o pomoc.Może probowac odstawiac od cyca,ale jak to zrobic?:-(
Beja ja elimnowałam pojedyńcze karmienia w nocy pojąc Kube wodą, nadal jak się wybudza daje smoka albo butlę z wodą. Nie dawaj soku bo mała pomysli że to jakaś słodka nagroda W dzień nawet nam sprawnie poszło (myslałam że bedzie gorzej) poprostu zamiast porcji cycusia dałam mieszkę w butli wymieszaną pół na pół z moim mlekiem, ale ten zabieg trwał przez 3 dni teraz je juz normalne mleko nie wymieszane z moim i jest okpowodzenia
ja właśnie dziś postanowiłam odbudować laktację i zacznę go podstawiać częściej bo tak lubię to cyckowanie (owszem w nocy to wolę jak śpi a nie jak co chwilę szuka cyca)
ale jak sie nie uda to trudno - i tak niebawem bedzie 9 miesięcy karmienia:-)
ale jak sie nie uda to trudno - i tak niebawem bedzie 9 miesięcy karmienia:-)
reklama
Podziel się: