reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Laktacja/karmienie piersia; butelką, problemy bóle itp

Haszi ja tez jak cos jestem chętna na zakupy w Twoim przyszłym sklepiku :tak: super ze znasz sie na rzeczy i umiesz doradzić :-) a tak na marginesie to nie wiedzialam ze jestes z Rzeszowa :happy: - ja też :tak:

reklama
Mam pytanie do mam z UK :-) Mój mały od urodzenia pije SMA Gold, w styczniu wybieramy sie na trzy tyg do Polski i nie wiem czy zmieniac mu mleko czy targać ze sobą z UK? Mały ma 4,5 miesiąca wiec mleko jest nadal podstawowym posiłkiem. Orientujecie sie czy SMA ma jakis odpowiednik w Polsce, albo chociaż jest jakies zbliżone do SMA Gold? Z gory dzieki za informacje

lemonnka ja w Irlandii tez dawalam malej SMA gold po powrocie do Polski nie znalazlam zadnego odpowiednika i wyprobowalam polskie Bebiko i malej tak posmakowalo ze do tej pory jest ok:tak:w sumie jak sama sprobowalam SMA i Bebiko to u mnie polskie jest 100% lepsze:-)

lemonnka u mnie 90% posilkow to piers ,ale czasami daje rowniez sztuczne dwa razy zmienialam i nie robilam tego stopniowo i Miskowi nic nie bylo,chociaz z tego co wiem powinno sie to robic mieszajac mleczka:tak:

ja oswiadczam ze kupiłam sobie (chyba:-p) dobry stanik. Rozmiar 75F w triumphie, rozmiar taki jak proponowała Haszi:tak:ale jak poprosiłąm w sklepie o taki rozmiar to pani mnie przeszyła wzrokiem juz miała cos powiedziec ale powtórzyłam jej rozmiar i poszła szukać:-pPrzymierzałam chyba ze 4 (az taki wybór był:-p) ale tylko jeden usztywniany i w nim czyłam sie najlepiej i go wzięłam. Pytałam o miseczke G ale Pani odpowiedziała ze ogólnie triumph szyje takie staniczki ale na sklepie maja bardzo rzadko:sorry2:

Kicrym, gratulacje - myśmy z siostrą niestety poniosły u Trimpha porażkę, bo przeszkolona przez Hashi i dodatkowo obmierzone przez profesjonalną brafitterkę poszłyśmy do Triumpha szukać naszych egzotycznych rozmiarów no i się okazało, że ani obwodu 60, ani miski H nie mają....ale fakt, miny sprzedawczyń bezcenne - to niedowierzanie w oczach, że z piersiami pozornie normalnego rozmiaru domagam się miski H:-D

reklama
surv no ja włąsnie mam to "szczęście" że mieszcze sie w ich rozmiarówce bo mam 75 w obwodzie wiec z obwodem jest ok gorzej z miseczką, ale dało radę. Jak przestane karmić to poczynie nastepne zakupy, bo biust zapewne sie zmieni;-)bo staniki sprzed ciązy to będą dobre ale jak zszyję miseczki na jedną pierś:-p

Do góry