reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Laktacja/karmienie piersia; butelką, problemy bóle itp

reklama
Haszi, jeśli moge prosić, to poprzeliczaj moje wymiary w wolnej chwili :-): pod biustem 70 cm, a w biuście 95 cm. Z góry ślicznie Ci dziękuję :-)

Anecia Sorry, że tak długo , umknął mi twój wpis.
Wychodzi 65FF przy ciaśniejszych 70 E a przy rozciągliwych 60GG
Z polskich 65 J

Obwody 70, 65 czy nawet 60 dla nie przyzwyczajonych mogą wydawać się nie do noszenia na początku ale to naprawdę mija, baa ma się ochotę na ciaśniejszy ^^.
Jeśli jest to nie do przejścia to zawsze można zacząć od zaniżania obwodu o 5 od aktualnie noszonego przy czym zwiększamy wtedy miseczkę o dwie w angielskim a w polskim o 2-3. Jak jest ok to można isć dalej o kolejne 5 cm w dół i 2 miseczki w górę.

Haszi żeby jeszcze były te miseczki w góre:wściekła/y: kupiłam sobie ostatnio stanik w triumphie (oczywiście i tak nie taki wymarzony)i co , pani w sklepie mi dała 85C:angry:ja na to że che ciasniejszy w obwodzie a większa miske, popatrzała cos pod nosem pomruczała i dała mi jedyna sztuke na sklepie 75 D:dry:ale przynajmnije mi troche ten mój biust trzyma,;-) także Haszi dziekuje za uswiadomienie bo zapewne bym kupiła ten 85C gdyby nie ty:blink:

^^ ciesze się. Ja ostatnio wzięłam się za robótki i przerabiam 90 DD :). Nawet to fajnie wychodzi.tylko sporo trwa :p jak się człowiek uprze to wszystko się da.

Haszi ja tez sie dołączam do podziekowan, mam tak jak Kicrym sluchalabym sie tych sprzedawczyn a im i tak wszytsko jedno co sprzedadzą

:-)Haszi, jesteś grejt.....a przekazywanie wiedzy to świetna rzecz..:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: ja już się zapisuję do Twojego sklepu........hmm ale gdzie on będzie?? Na wszelki wypadek załóż również sklep internetowy. Będę Twoją interaktywną reklamą:-):-):tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:w Krakowie i okolicach:-):-):-)

:-D super, ciesze się, że mogłam pomóc . :-)
Na sklep jeszcze przyjdzie czas, jeszcze chyba rynek nie dojrzał a już zwłaszcza na podkarpaciu :dry:. Jak coś to będzie w Rzeszowie bo nie zamierzam się przeprowadzać ^^

reklama
Do góry