reklama
Anecia Sorry, że tak długo , umknął mi twój wpis.
Wychodzi 65FF przy ciaśniejszych 70 E a przy rozciągliwych 60GG
Z polskich 65 J
Obwody 70, 65 czy nawet 60 dla nie przyzwyczajonych mogą wydawać się nie do noszenia na początku ale to naprawdę mija, baa ma się ochotę na ciaśniejszy ^^.
Jeśli jest to nie do przejścia to zawsze można zacząć od zaniżania obwodu o 5 od aktualnie noszonego przy czym zwiększamy wtedy miseczkę o dwie w angielskim a w polskim o 2-3. Jak jest ok to można isć dalej o kolejne 5 cm w dół i 2 miseczki w górę.
Wychodzi 65FF przy ciaśniejszych 70 E a przy rozciągliwych 60GG
Z polskich 65 J
Obwody 70, 65 czy nawet 60 dla nie przyzwyczajonych mogą wydawać się nie do noszenia na początku ale to naprawdę mija, baa ma się ochotę na ciaśniejszy ^^.
Jeśli jest to nie do przejścia to zawsze można zacząć od zaniżania obwodu o 5 od aktualnie noszonego przy czym zwiększamy wtedy miseczkę o dwie w angielskim a w polskim o 2-3. Jak jest ok to można isć dalej o kolejne 5 cm w dół i 2 miseczki w górę.
Haszi żeby jeszcze były te miseczki w góre kupiłam sobie ostatnio stanik w triumphie (oczywiście i tak nie taki wymarzony)i co , pani w sklepie mi dała 85Cja na to że che ciasniejszy w obwodzie a większa miske, popatrzała cos pod nosem pomruczała i dała mi jedyna sztuke na sklepie 75 Dale przynajmnije mi troche ten mój biust trzyma,;-) także Haszi dziekuje za uswiadomienie bo zapewne bym kupiła ten 85C gdyby nie ty
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
:-)Haszi, jesteś grejt.....a przekazywanie wiedzy to świetna rzecz.. ja już się zapisuję do Twojego sklepu........hmm ale gdzie on będzie?? Na wszelki wypadek załóż również sklep internetowy. Będę Twoją interaktywną reklamą:-):-)w Krakowie i okolicach:-):-):-)
reklama
Marteczka23
Fan(ka)
Cześć dziewczyny!Mam do sprzedania podgrzewacz,bo my już go nie potrzebujemy.:-)Jeśli ktoś szuka dobrego i niedrogiego to zapraszam na moją aukcję!
Doskonały podgrzewacz elektroniczny Tufi (502775392) - Aukcje internetowe Allegro
Doskonały podgrzewacz elektroniczny Tufi (502775392) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: