reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
No właśnie dziwne, bo od dobrych 4 miesięcy mi się takie cuda nie zdarzały......znowu mnie rozsadza a karmienie było godzinę temu zaczynam mieć schizę apropos ciązy urojonej no nic, jutro dopytam pediatry, może coś poradzi...
Laktacja unormowana - cycuś idzie rano i wieczorem. Melduję, że proces eliminacji karmienia w środku dnia zakończony Najmniejszy problem z tym miała............Julka Dzielna dziewczynka, zero problemów. Jestem z niej naprawdę dumna. Całe karmienie piersią (z drobnymi wyjątkami) przebiega naprawdę super. Mam nadzieję, że uda mi się utrzymać laktację jeszcze przez jakiś czas i karmić szkrabka rano i wieczorem. To przecież żaden problem Eliminacja trwała około 1,5 tygodnia, przede wszystkim ze względu na moje cycuchy. W ciągu dnia musiałam troszkę odciągać, bo inaczej eksplozja byłaby murowana Teraz już nie muszę i jak na razie, mleczko jest i rano i wieczorkiem Oby tak dalej:-) Myślę, że nawet jeśli Jula by oprotestowała mleczarnię, to bardzo bym się nie przejęła. Karmiłam tyle ile karmiłam, starałam się dać co najlepsze:-) I jest git Pozdrawiam
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Ja myślę że gdym odstawiła Adasia od cycka to zbytnio by się nie zbuntował. Pewnie nawet by różnicy nie zauważył, pewnie moje cycuchy też. Także pokarmię cyckiem do kwietnia/maja i robię odstawkę ... I tak długo będzie na cycku Też dałam co najlepsze i mam nadzieję że jeszcze po korzysta Młody z tych dobrodziejstw :-)
survivor26
Mamy lipcowe'08
U mnie się trochę unormowało, więc nawał był chyba chwilowy. A piję raczej za mało niż za dużo... W dzień też już karmię tylko dwa razy, ale na nocne odstawienie od cyca Młoda by się chyba jeszcze buntowała Już sama nie wiem, kiedy brać się za to odstawianie.... w sumie liczę, że Florka odstawi się sama
justine
Czerwcowe mamy '05 Mamy lipcowe'08
A ja mam następujący problem: z lewej piersi Tymuś zjada bez problemu, a prawej nie chce nawet tknąć od jakiegoś miesiąca. I z prawej piersi ściągam mleko laktatorem.
Planuję utrzymać karmienie piersią jak długo się da (góra do roku), mimo że od 9 miesięcy jestem na diecie (bez mleka, kawy, kakao, smażenia, pomidorów, ogórków, cytrusów i innych dobrodziejstw).
Planuję utrzymać karmienie piersią jak długo się da (góra do roku), mimo że od 9 miesięcy jestem na diecie (bez mleka, kawy, kakao, smażenia, pomidorów, ogórków, cytrusów i innych dobrodziejstw).
reklama
Podziel się: