reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama :)

reklama
ja to bym chciała żeby mi się rozmiar stopy powiększył, bo obecnie nienawidzę kupować butów. Mój rozmiar waha się pomiędzy 34 a 35 a niestety nie ma takich małych butów i czasami muszę na dziecinnym buty kupować. Sportowe jeszcze da radę ale co się dzieje jak jakieś półbutki eleganckie trzeba zdobyć :crazy:

A mnie też się chyba rozmiar stopy zaczyna się powiększać,bo buty ciasne zaczynają się robić :dry:.Słyszałam że to jak najbardziej normalne:-)

Ja mam też małą stopę rozmiar 35. Czuje,ze stopki lekko puchną,ale czy sie wydłużyły nie wiem,bo zawsze mam luźno w bucie. Jak troszke urośnie to i tak się zmieszczę. Jakby mi tak zostalo 36 to bym sie bardzo cieszyla,bo problem z butami by sie skonczyl.

Dziewczyny, Wy tu takie laski, jakby ktoras z Was byla zainteresowana, mam do odsprzedania spodnie i kiecke ciazowe, ktore kupilam na ebay jako nowe i w obydwie rzeczy sie nie mieszcze :-(
Wystawilam na aukcji, ale ze ofert jeszcze nie ma, moglabym je zakonczyc.

Spodnie 7/8 H&M, roz. M, czyli tak 38. Bardzo ladne, nawet na wazne okazje i na teraz i wiosne.

i kiecka Afeil, roz. L, odcinana pod biustem, ale bardzo ciasna u gory i z moimi miseczkami G sie nawet nie zapinam na zamek. Typowo ciazowa, dosc obcisla, ale z miejscem na brzuszek, wiec wyglada sie w niej bardzo sexy ;-) Nie rozciagliwa, z rozcieciami na boku.

mam jeszcze spodniczke bezowa w roz. 40, ale raczej nie oferuje, bo nawet ja sie w niej topie :-) Kupilam sobie potem taka sama mniejsza.

A ja sobie dzis kupilam "M jak mama" i preczytalam o tancu brzucha dla ciezarnych :-)
Tutaj są zajęcia:
Lublin - www.djamila.pl
Poznań - www.dbamyomamy.poznan.pl
Warszawa - herbaciarnia Herba Thea, ul. Bruna 20 tel.506 560 860
Wroclaw - Alicja Strzelecka tel. 502 590 402

Tricolor, skoro nam wyszukałaś adresy i telefony, to nie mogłaś nas od razu zapisać? :-p:-p:-p

Ale swoją drogą to super pomysł, tylko czy to jest naprawdę taniec brzucha? Czy raczej taniec brzuchem? :-D Bo coś mi się zdaje, że mięśnie, które są do tańca brzucha niezbędne, u mnie:
a) zniknęły
b) przemieściły się nie wiadomo dokąd (na plecy?)
c) zamieniły się w tkankę tłuszczową*

------------------------------
* - zaznaczyć właściwe

hehehehe ja proponuje wziasc moja małgosie na słuzbe na tydzien gwarantuje porozciagane miesnie rąk nóg i brzucha od noszenia na rękach,siadania do zabawy klockami i od skakania w nocy po tobie za kubeczek mleka :D i po co mi fitness albo taniec brzucha :)

reklama
Tricolor, juz lada moment i tego brzucha miec nie bedziesz :-p:-D
Tylko tygodnie na palcach odliczac do czerwca ;-)

tu mi to na taniec rak bardziej wyglada :-D:-D:-D

"Taniec brzucha może też pomóc w trakcie samego porodu. Różnego rodzaju kołysania ciałem łagodzą ból porodowy, a takie ruchy jak np. krążenie biodrami pomagają dziecku wyjść kanałem rodnym."

o kurcze, jak im zaczniesz wywijac taniec brzucha na lozku, to Ciebie wypuscic ze szpitala potem nie beda chcieli, hehehe

Ostatnia edycja:
Do góry