hey dziewczyny
nie pisze, ale caly czas jestem z wami, a juz glownie z tym watkiem
na pocieszenie wam wszystkim powiem,ze w ciazy przytylam 32 kg .czyli zwiekszylam wage o 50%.
nie jestem i nie bylam obzartuchem -lasuchem, ale widac taka u mnie genetyka, plus masakryczne zatrzymanie sie wody w oraganizmie.tuz po porodzie zgubilam 11kg, 3 kg w ciagu 2 miesiecy po, a teraz po 9 tyg diety i cwiczen dopiero 5 kg:-( widze,ze przypadek
doti jest wyatkowo trudny dlatego to ja chce glownie wesprzec.. tak naprawde od dobrych 5 tyg moja waga sie nie zmienia,mimo gorszych dni,nie zalamuje sie i mocno wierze w to,ze wroce do stanu czlowieka sprzed ciazy, ale zdaja sobie sprawe,ze lekko nie bedzie i samo nic sie nie zrobi.. zly nastroj czy zmeczenie, ktore dopada kazda z nas nie powinno byc wymowka do podzerania.grunt to konsekwencja w dzialaniu.
ciagle mnie zastanawialo to jak ty wierzysz w to,ze po 1 dniu cwiczen i diety mozessz schudnac?? pomysl 1 kg = 7000kcal,czyli teoretycznie tyle powinnas spalic tego dnia,zeby waga byla nizsza, a to jest niemozliwe,bo kazdy musi cos jesc i pic,czyli dostarczamy kalorie. zatem widzisz juz skad sie bierze zdrowe odchudzanie czyli utrata ok. 0,5-1 kg tyg, bo to jest realne zmniejszenie dostarczania kalorii plus mozliwosci spalenia tych nadprogramowych zdobytych wczesniej..
takze glowa do gory i nie poddawaj sie po kilku dniach, wierze ze dasz rade
patrz ile masz pozytywnych przykladow irisson i sempe, mozna,mozna-tylko trzeba chciec
k8 kilka tyg pisala o super cwiczeniach P90x,szkoda ze tak bez echa sie to obylo tu, ale ja je rowniez polecam.jedyny minius to ze potrzeba 1 h dziennie,a sama z doswiadczenia wiem,ze czasem trudno takowa ciagiem znalezc. zatem polecam wam jakby kolejny etap treningu tych cwiczen nazywa sie 'insanity', ale na poczatek jest super filmik z trenerem ok. 23 min (a tyle kazda moze zoorganizowac).gwaranuje super zmeczenie i ogromna satysfakcje po. nie potrzeba zadnych przyrzadow, super powierzchni, tylko troche wlasnej enerii
tu macie linka
Insanity Developer Shaun T Marries Longtime Boyfriend ! - YouTube
doti uwazam,ze to cos dla ciebie, krotko i efektywnie, a jak bedziesz maila wiecej czasu to probuj z treningami P90x, jak poczytasz o tym i znajdziesz kilka super przemian ludzi, ktorzy to cwiczyli to na pewno stwierdzisz,ze tez dasz rade
na krotkie wolne chwile np. przed tv, proponuje ci 4 proste 'ewkowe' cwiczenia, ktore byly jakies 6 tyg w pyt. na sniadanie (na pewno jej gdzies znajdziesz w necie).
bardzo was wszystkie pozdrawiam i jestem z wami