reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

reklama
No tylko cytrusy teraz są mega pryskane bo w krajach gdzie rosną nie jest na nie sezon. Wolę mieć wychłodzony organizm aniżeli jeść owoce poza sezonem które są gorsze i użyte jest więcej chemii do ich konserwacji. Nikt w Izraelu nie jada cytrusów w lecie bo ich tam po prostu nie ma, a u nas cały rok wiadomo jakieś jakości i pewnie odpady z sezonu, zresztą o czuć w smaku. Każdy kto choć raz jadł pomarańczę prostu z drzewa nie tknie takiej nie sezonowej. Ja jem tylko owoce sezonowe, a to kompletna bzdura jakaś bo sok jabłkowy tak samo wychładza.

Z tym wychładzaniem zgadzam się z Agnes :) dieta 5ciu przemian o tym mówi. Ale wystarczy dać do takiego soku szczyptę imbiru i równowaga zostanie zachowana :)

Mnie tak w szkole uczyli przy ukladaniu jadlospisow,ale jesli Asiu wiesz lepiej to ja przeciez nie narzucam swojego zdania... Forum jest od tego ,aby kazdy mogl sie wypowiedziec,a to czy ktos sie zgadza czy nie to juz jego sprawa,nie ma sie co klocic(tzn.mowic,ze ktos mowi bzdury,czy ,ze cos jest przesada-tak tez kiedys powiedzialas),bo to nie na tym forum polega...Ja nie powiedzialabym na ktorakolwiek z Twoich wypowiedzi ,,bzdura'',bo to niezbyt grzeczne...:no:

Dla mnie to nie jest niegrzeczne, ale jak dal kogoś jest to sorki. Ja tak pisze taka jestem i raczej tak już będę pisać, czyli to co myślę. A dla mnie równowagą jest jak pije i jem to na co mam ochotę, a nie jak mówią inni.
A poza tym to ja polemizuję z tym co Ci mówili w szkolę, a nie personalnie z Tobą, ja tak widzę pisanie na forum.

W tamtym tygodniu w Pytaniu Na Śniadanie też akurat jakaś babeczka w kuchni mówiła o jedzonku w naszej strefie klimatycznej. I też mówiła, że jesienią to nie cytrusy, tylko nasze owoce wcinać, na przykład pieczone jabłka z cynamonem.

Dzag, no pewnie tak najlepiej, a co cola, czy inne rzeczy które wiem, że część z Was pije nie wychładzają? Zresztą tak wychładzana mogę być codzinnie:-D

No to fakt. Takie wychłodzenie jest całkiem przyjemne :-p. I co najważniejsze mogę sobie na nie już pozwolić, skoro już nie karmię piersią. Więc chyba niedługo zaszaleję :-p.
Swoją drogą temat powinien chyba zmienić nazwę na "Ładna mama w ciąży i po..." ;-).

reklama
Cola fuj. Ale jutro obeżrę się paczką tłustych okropnych czipsów :-p. A potem dopcham frytkami na obiad :-D. A co! Po tyyyyylu miesiącach przerwy :-). I już nie będę mogła w tym temacie pisać :-D.

Do góry