reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

irisson, ehh..., nie zaczelam. ostatnio kiepsko u mnie ze znalezieniem czasu na cwiczenia. Mam nadzieje, ze zaczne znow cos robic.
Moje brzuszki przerwalam, bo efektow brak, a teraz ciezko sie zebrac do wysilku znow.
Ale irisson gratuluje samozaparcia i trzymam kciuki. Dam znac jak cos w koncu zaczne robic :/

reklama
przyszedł mój pas Pani Teresy, ale jestem szczupła w nim ! nie mam w ogóle brzucha i boczków, nie roluje się, całkiem dobrze się w nim stoi, chodzi, siedzi niewygodnie :sorry2: dzisiaj na godzinkę ubiorę i codziennie będę zwiększać czas :tak:

pokah no to trzymam kciuki za znalezienie czasu :tak:

irisson, zmobilizowalam sie a raczej Ty mnie zmobilizowalas do ruchu. Tyle ze zamiast A6W zrobilam te cwieczenia Ewy (na ktora ostatnio jest jakies bum medialne) http://www.ewachodakowska.pl/files/darmowy-program-treningowy.pdf
zrobilam wszystkie cw ale te co mozna bylo to w wersji stacjonarnej na 10 sek zamiast 20 bo nie dalam rady. Reszta oczywiscie tez w wersji minimum czyli 10 potorzen a nie 15. Udalo mi sie, jak Junior spal i sie zmachalam strasznie.

Mozesz podac linka do tego pasa Pani Teresy. Ciekawi mnie jak on wyglada. Jaki masz rozmiar i jaki obwod talii?
Moj pas jest lipa, za duzy i nic a nic nie daje :/

asia, no to tego nie wiedzialam ze to niezdrowe... chociazby Rame reklamuja przeciez jako cos co jest takie super. dałam sie nabrać. czyli trzeba niczym nie smarować:p albo wlasnie spryskiwac oliwą:p

pokah, ja ogladam 'pytanie na śniadanie' i tam wlasnie mozna sobie trenowac z tą ewą...no ale jakos mi sie, po pierwsze, nie chce...po drugie najczesciej wtedy siedze i cycuje małą

mala.di, ja TV ogladam tylko wieczorem jak przed spaniem karmie mlodego, bo tez rano jakos nie ogarniam i na cycu co godzine wisi, bo spi tylo na chwile, i zanim  wydostane sie z sypialni, to jest jakas 10 albo i pozniej.

Irisson ja też chcę ten pas bez ćwiczeń tyle cm mniej :rofl2: tylko ja bym musiała w nim non stop chodzić :eek::-D ech na razie zpróbuję diety i ćwiczeń póki co mam plan -15 do wiosny :)) może wtedy na jakąś robote się skuszę :)

Ja nosilam pas chyba najwczesniej bo gdzies 2-3tyg po porodzie i powiem ,ze pomagal i troche dzieki niemu spadl mi brzuch, ale odkad polozna zakazala do zakonczenia pologu tak go nie zalozylam(zreszta kto wie czy nie przez to mialam tyle czasu krwawienia:eek:).Jeszcze poczekam ten tydzien (bo dopiero mi sie plamienia delikatne koncza) i wroce do pasa, moze nawet brzuszki?:cool2:
Ja tez ogladam ,,pytanie na sniadanie'' czesto, ze dwa razy nawet cwiczylam z ta ewa:-D
AAaaa i super ,ze ja za swoj pas dalam 65zł w sklepie medycznym:crazy:, a irisson znalazlas oferte za 40pare zł

reklama
Do góry