reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

2 dzień za mną :tak: mi ciążowych zostało 4kg, ale za dużo mam ok 10kg, więc jest co zrzucać :-) najchętniej bym zaczęła biegać, ale to się z domu nie wyrwę, odkładam na trenera 400zł za 12 zajęć ;-) może od stycznia mi się uda :tak:

reklama
mi zalezy na tym by troszke tłuszczyku z bioder zrzucić no i ujędrnic skore na brzuszku... ale poki co to ledwo znajduje czas by sie umyc, zjesc cokolwiek...a gdzie tu myslec o cwiczeniach i ukladaniu jakiejs mniej tłustej diety...jem co mi wpadnie w rece byle tylko zaspokoic wilczy glod jaki mi towarzyszy ostatnio:-p:-D

nie no przy karmieniu dieta nie ma sensu, nie chcę mleka stracić :no: mi zostało 61 dni karmienia cyckiem, bo będę karmić do 1.12 :tak: ja jak wrócę do pracy to na bank nie znajdę "samozaparcia", za bardzo siebie znam, potrzebuję bicza nad sobą :-) teraz mam motywację, bo źle wyglądam i nie ma opcji, żebym tak wróciła między ludzi :-p jak nie złoże na trenera, to z nim będę ćwiczyć, haha Trening brzucha ABS 8 Minute ;) - YouTube na samo patrzenie jestem zmęczona :eek:

Karolina o super !! będziesz mieć motywować, haha :-D

Super dziewczyny! Pełna mobilizacja - na Sylwestra będziemy laseczki :-) Ja w weekend odpuściłam ale dzisiaj też robię brzuchy i ćwiczenia na uda. Od przyszłego tygodnia zaczynam regularne masaże - wolę wydać na to i lepiej się czuć niż na nowe ciuchy ;-) Trzymam kciuki!

irisson, pewnie ze jakis drakonskich diet stosowac nie mozemy, bo przede wszystkim musimy sie zdrowo odżywiać... ale mozna sie ograniczac w pewien sposob, zjesc 1 jajko zamiast dwóch, kapanke posmarowac margaryną zamiast maslem, bo ma o polowe mniej tluszczu, albo w ogole nie smarowac niczym... nie zjadac pól blachy ciasta dziennie...itd:p mi z tym ciezko bo ciagle siebie usprawiedliwiam ze przeciez taka biedna zacharowana teraz jestem, czasu na zadne przyjemnosci nie mam:p to chociaz se dowale łyche masła do jajecznicy:p a na sniadanie wcinam cini-minis, a przy okazji bycia w biedronce zawsze wezme sobie ze dwa cukierki chociaz(bo głupki zawsze przy kasach mają jakies pyszne cukierki na wage ostatnio...), no i co chwile pieke szarlotke... :sorry:

ja przed karmieniem zjem, na karmie Młodą i jestem głodna :eek: i tak w kółko, a jak się nie najem, to masakra, cały czas myślę o jedzeniu, na szczęście mąż nas trzyma krótko, wszystko zdrowe, a że ja nie solę i nie pieprze, to też plus :tak: no i czekolady nie jadłam od porodu :-D co na mnie jest sukces :tak: gorzej bo uwielbiam owoce i teraz są brzoskwinie, po których mam okropne wzdęcia, ale nie mogę sobie odmówić :sorry:

mala.di, margaryna to najgorsze g.... tłuszcze trans, lepiej cienko porządnym masłem min 83% tłuszczu posmarować, które ma mnóstwo witaminy A.

Trzymam kciuki za Wasze weidery.

reklama
Do góry