reklama
Agnes92
Fanka BB :)
U mnie nadal 2 kg+ i ciaaaaagle jestem glodna, co zjem to za pol h znow bym cos zjadla, z takim apetytem to nie dziwne ze waga stoi w miejscu...jak jest pogoda to chodzimy na dluzsze spacery to narazie jedyna forma ,,walki z waga''
Olga RaQ
ja też nie mam apetytu, wciskam w siebie jedzenie... nie mogę na nic patrzyć, wczoraj nawet nie smakowało mi moje ukochane spagetti. nie robię obiadów jak męża nie ma cały dzień - i wtedy jem np rano dwie kanapki i tyle... niedobrze
Agnes92
Hmm no racja niedobrze...Moje posilki tez srednio regularne a to nie dobrze i dla pokarmu i dla wracania do swojej figury... Tylko jak znalezc czas na regularne i zdrowe odzywianie
No właśnie... jak...?
Widzę że dwa fronty są - tych co jeść nie mogą z braku apetytu, i tych co by wciągnęły wszystko . To ja otwieram trzeci, pod tytułem "oczy by jadły" . Oczami bym wszystko wciągnęła, ale z wsunięciem tego w siebie już gorzej.
Widzę że dwa fronty są - tych co jeść nie mogą z braku apetytu, i tych co by wciągnęły wszystko . To ja otwieram trzeci, pod tytułem "oczy by jadły" . Oczami bym wszystko wciągnęła, ale z wsunięciem tego w siebie już gorzej.
No ja zdecydowanie front: "zawsze znajdę czas na jedzenie", u nie ma i nigdy nie było problemu z regularnością, a wagę już mam 52, czyli jeszcze 2 do tej sprzed ciąży. Bo podstawa chudnięcia dziewczyny to dostarczanie organizmowi regularnie zapasów energetycznych, wtedy ciągle pracuje i wszytko zamienia w energię.Natomiast po 19 nigdy już nie jestem głodna, no i oczywiście jem zdrowo. A wysiłek mam: sprzątanie domu, gotowanie, pieczenie i godzinne spacer raz na dwa dni z 5 kg Ryśkiem w chuście.
Wszystkie zrzucimy ile chcemy trzeba na to też czasu niestety.
Wszystkie zrzucimy ile chcemy trzeba na to też czasu niestety.
kakakarolina
To ja chyba z tych co Asia. Ciągle bym jadła ale na wadze -3 w stosunku do stanu zero z początku ciąży więc się apetytem nie stresuję. Oczywiście ja mam jeszcze zapas 15 z ciąży spożywczej ;-) ale tym się po połogu zajmę (albo i nie jak mnie dieta unieszczęśliwi to oleję szczęśliwa mama ponad wszystko )
poza tematem klikam do was a kochany emek robi pyszną roladę z kurczaka. Narobi się jak wół ale na clebek będzie mniam
poza tematem klikam do was a kochany emek robi pyszną roladę z kurczaka. Narobi się jak wół ale na clebek będzie mniam
Summerbaby
witajcie! mnie apetyt strasznie dopisuje! Szczególnie na rogaliki, maślane bułki, chalki... smaki których w ogóle nie doceniałam przed pojawieniem się Bruno! Nie jem ciemnego pieczywa które ubóstwiam normalnie... No i delektuje się Karmi którego normalnie bym nie tknęła ale jak to mówią - na bezrybiu i rak ryba ;-);-)
Ale ćwiczę codziennie brzuchy i się rozciągam i mimo że kilogramów więcej to czuję się bardzo sprawna fizycznie! Schudniemy, wszystko w swoim czasie dziewczyny!
Ale ćwiczę codziennie brzuchy i się rozciągam i mimo że kilogramów więcej to czuję się bardzo sprawna fizycznie! Schudniemy, wszystko w swoim czasie dziewczyny!
cornelka
Zabieram się za czytanie wątku od początku, trzeba się w końcu wziąć za siebie
Ok, poczytałam, jak na razie to widzę, że Summerbaby ruszyła ostro z ćwiczeniami
Ja zamierzam zacząć po wtorkowej wizycie u gina, mam nadzieję, ze już tam wszystko ok i nie będzie przeciwwskazań. Najpierw zacznę od ćwiczeń rozciągających, a potem może jakieś zestawy z dvd typu: płaski brzuch, jędrne pośladki, etc
Ciekawa tylko jestem od kiedy można zacząć robić brzuszki po cc?
Ok, poczytałam, jak na razie to widzę, że Summerbaby ruszyła ostro z ćwiczeniami
Ja zamierzam zacząć po wtorkowej wizycie u gina, mam nadzieję, ze już tam wszystko ok i nie będzie przeciwwskazań. Najpierw zacznę od ćwiczeń rozciągających, a potem może jakieś zestawy z dvd typu: płaski brzuch, jędrne pośladki, etc
Ciekawa tylko jestem od kiedy można zacząć robić brzuszki po cc?
Ostatnia edycja:
reklama
Summerbaby
ja też zaczęłam od ćwiczeń rozciągających - skorzystałam z programu Program Atrakcyjna MamaTM - by wrócić do formy po ciąży, mam w gronie znajomych konsultantkę. Fajnie, pokazała mi co i jak ćwiczyć, w szpitalu zaczęłam od ćwiczeń krążeniowych plus kegle a po powrocie do domu brzuchy i rozciąganie pod jej okiem. Teraz można już wszystko, 6 tygodni minęło, wizyta piątkowa u gin potwierdziła że wszystko wygląda OK., jakbym nie rodziła! Także zamierzam włączyć ćwiczenia na pupę i uda ;-) zostało 3,5kg po ciąży ale mam wrażenie że sylwetka się jednak zmieniła:-(
Podziel się: