ilovesummer, pyszny to jest sok ze świeżych pomarańczy, kiwi, sok z czarnych porzeczek, lemoniada z limonką i miętą, mrożona brzoskwiniowa herbata:-), a to jest po prostu uzależnienie:-) Ale jeśli mam się opowiedzieć za jakąś opcją, to gdybym już musiała wypić to wolę pepsi.
reklama
MieMie
Fanka BB :)
Ja z rarytasów najlepiej wciągam ostatnio wodę Okazuje się, że soki mi nie wchodzą, jakieś za słodkie mi się wydają. Czasem łyknę od M trochę Coli, by przypomnieć sobie, jak smakuje. A oprócz wody to herbatka żurawinowa.
Mam jeszcze raz pytanko o te pasy czy majty ściągające po porodzie. Czy z Waszego doświadczenia lepiej je kupić przed, czy po (bo to też rozmiar jest istotny)? I macie może jakieś sprawdzone, do polecenia?
Mam jeszcze raz pytanko o te pasy czy majty ściągające po porodzie. Czy z Waszego doświadczenia lepiej je kupić przed, czy po (bo to też rozmiar jest istotny)? I macie może jakieś sprawdzone, do polecenia?
kakakarolina
Dla mnie soki to też takie ulepki nie wchodzi mi żaden. A w koli fajny jest gaz i kofeina (bo fanto podobnych też nie przełknę)
W sumie to tylko wodę pije.
A kola to napój bogów no ale odwyk to odwyk
W sumie to tylko wodę pije.
A kola to napój bogów no ale odwyk to odwyk
kakakarolina, masz łatwość dorabiania ideologi do rzeczy które akurat lubisz i negowanie wszystkich innych, przez Ciebie nie preferowanych lub nieużywanych;-) Masz zadatki na polityka dziewczyno:-), a Ty chcesz się "marnować" i z dziećmi siedzieć:-)
kakakarolina
podobno jestem urodzoną dyplomatką ale brak inteligentnych ludzi w polityce skutecznie zniechęca mnie do tego zawodu jak widzę tych baranów to mną telepie. Ale dość często na wyprawkach doradzam rzeczy, których nie mam i odradzam te które były niewypałem. Myślę, że raczej każdemu chcę jak najlepiej doradzić. No ale w kwestii picia koli i soczka to mi to wisi co kto pije. Traktuję tę dyskusję jako odskocznię
reklama
Podziel się: