reklama
o!agulka
Fanka BB :)
Dziewczyny - od jutra ide na L-4 To dopiero dla mnie nowosc Ale jak tak czytam jakie Wy macie przeboje z ZUSem i cala reszta to normalnie rece opadaja... Mam nadzieje ze mojego zwolnienia jednak ZUS nie policzy jako macierzynskiego??? Rozmawialam z sekretarka w pracy i ona mowi ze tak nie powinno byc zdecydowanie, ale kto to wie co im przyjdzie do glowy...
Nie ZUS nie policzy Ci zwolnienia jako macierzyńskiego skoro lekarz wypisał zwolnienie. Masz prawo do zwolnienia, a wcześniejszy macierzyński to nasze prawo, a nie obowiązek.
Dobrze, że lekarza masz rozsądnego bo jak można wyczytać nie wszyscy chcą przed porodem wypisać, bo ZUS ich ściga.
Pzdr, fajnie, że w końcu odpoczniesz :-)
Dziewczyny dlaczego ja nie wiedziałam, że jak się ma świadczenie rehabilitacyjne to nie potrzebne jest zwolnienie lekarskie?
To po co ja wyskakiwałam lekarzowi z tym zwolnieniem
A w pracy już poinformowałam żeby mi wpisali macierzyński . Jak myślicie da się jeszcze to odkręcić?
Szerlock - współczuję sytuacji w pracy :-( . Napisz czy coś załatwiłaś
To po co ja wyskakiwałam lekarzowi z tym zwolnieniem
A w pracy już poinformowałam żeby mi wpisali macierzyński . Jak myślicie da się jeszcze to odkręcić?
Szerlock - współczuję sytuacji w pracy :-( . Napisz czy coś załatwiłaś
Gaal
Fanka BB :)
Mysz- no ty jak coś napiszesz jeszcze, że się czujesz jak naciągacz, to ja cię chyba gwizdnę mamuśka - masz odpoczywać! już niedługo przed nami nieprzespane nocki i dni, w których czeka nas tyle zmian! odpocznij trochę, wyśpij się i nie zastanawiaj się, a co to zrobić? a z kimś może pojadę się pożegnać jesteś super rozbrajająca, to piękne, że masz takie podejście do swojej pracy ( a zawód ten nie jest łatwy, mam ciocię nauczycielkę i podziwiam), ale muszę tu trochę na Ciebie pokrzyczeć
reklama
Podziel się: