reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ja poszłam na spacerek z synkiem, ale szliśmy żółwim tempem pół godziny i jak wróciłam to czułam się jakbym na Rysy co najmniej wlazła :)
od poniedziałku szkoła się zaczyna, oj będzie ciężko łazić :((
a mój T właśnie skręca łóżeczko, weszłam do pokoju i widzę, że dno skręcił na najniższym poziomie :) spytałam się czy mam już dziecko roczne urodzić hihihi :)))

dobry ten twój maz :)) dlatego ja mojemu liste zrobiłam krok po kroku gdzie co lezy i jak ma byc :)))

crazy mamo czekamy na wiesci z niecierpliwoscia.

mnie w nocy mdliło i potem znowu po poludniu, a jak wypiłam herbate z lisci malin to mnie w brzuchu kreciło ale ona działa tez oczyszczajaco.
Nos mam tez ciagle zapchany mimo ze nie mam kataru, juz widze jak bede oddychac na sali porodowej.

Becioo bardzo ładny wózek Ciekawa konstrukcja :))

Ostatnia edycja:
reklama
no i mnie też czasem mdli... wiec to chyba normalne :)
crazy mama trzymaj sie dzielnie i daj znać jak juz bedziesz wiedziec cos wiecej lub jak Gabi bedzie już po drugiej stronie brzuszka :)

crazy mama zaciskam mocno kciuki.

Ja też dzisiaj trochę posprzątałam, choinkę też dzisiaj dopiero spakowałam, a teraz siedzę i się nudzę, może zaraz doczytam książkę. Co do dolegliwości ciążowych to mam ich dzisiaj niewiele, nawet w kroku mnie tylko delikatnie boli, a jeszcze wczoraj się ruszyć nie mogłam. Co do objawów zwiastujących poród u mnie brak jakichkolwiek, twardnienie brzucha ustało całkowicie, wcale mnie nie mdli za to apetyt mam, że ho ho! Coś czuje że ja z tym rozwarciem jeszcze długo pośmigam!

dziewczyny, czyżbyście wszystkie naraz chciały rodzić, mdłości jakieś was się trzymają... współczuję, bo przypomniały mi się początki ciąży spędzone na wymiotach
mnie na razie nic żołądkowo nie jest, dzisiaj trochę kręgosłup boli, ale to przez to, że trochę więcej się poruszałam, brzuch nie boli, za to już go na udach trzymam, jak siedzę

Witajcie! :) Zalogowałam się na forum kilka dni temu, przywitałam się i jakoś nie miałam kiedy tu zajrzeć. I ja czekam..... i czytałam Was przed chwilą i pozazdrościłam tym, co objawy nadchodzącego porodu już odczuwają....
U mnie na razie cisza.....tylko miednica boli i chodzić ciężko. Poza tym nic :(

witajcie niedzielnie, czy wszystkie w dwupaku??? :)
ja dzisiaj nawet się wyspałam, spałam do wpół do ósmej, co mi się już daaawno nie zdarzyło, wprawdzie co półtorej godziny wstawałam na siusiu, ale potem grzecznie zasypiałam, tak to nawet mogę spać hehehe
udanej niedzieli wam życzę :))

I ja sie melduję w dwupaku jeszcze niestety:/ Ale troszkę pospałam dzisiaj więc nie jest źle:tak: Widzę że nie ma jeszcze wieści od crazy mamy no to czekam dalej cierpliwie:tak:

reklama
Do góry