A mnie tak zawstydziłyście tym sprzątaniem że wstałam z wyra i łazienkę generalnie posprzątałam (z myciem podłogi na klęczkach), choinkę wreszcie rozebrałam (zabierałam się za nią juz od miesiąca ale chęci brakowało) pościerałam wszędzie kurze a mężuś poodkurzał i zakupy w sklepie zrobił no i ugotowałam obiad i wiecie co???? PADAM NA RYJEK!!! Krzyż mnie tak rwie z biodrami że chodzić nie mogę i mąż na mnie wrzeszczał bo słabo mi się zrobiło i mało co nie zwymiotowałam Ale plus taki że chałupa czysta i obiad zrobiony...
reklama
polis1010
Leniuszkowa mama
I ja tez skonczylam swoj maraton. Dobrze ze mam male mieszkanko. Teraz sie tylko zastanawiam kto bedzie sprzatal ten dom ktory sie buduje
Crazy mama podobno niektore kobiety wlasnie dzien przed porodem innaczej sie czuja ale nie potrafia wyjasnic dokladnie jak. To inne chodzenie tez zastanawiajace. No ja nie wiem, nie wiem, mi to pachnie rychlym porodem;-)
Crazy mama podobno niektore kobiety wlasnie dzien przed porodem innaczej sie czuja ale nie potrafia wyjasnic dokladnie jak. To inne chodzenie tez zastanawiajace. No ja nie wiem, nie wiem, mi to pachnie rychlym porodem;-)
maran-atha
Fanka BB :)
crazy mama coś czuje, że u Ciebie cos się świeci
ja poszłam na spacerek z synkiem, ale szliśmy żółwim tempem pół godziny i jak wróciłam to czułam się jakbym na Rysy co najmniej wlazła
od poniedziałku szkoła się zaczyna, oj będzie ciężko łazić (
a mój T właśnie skręca łóżeczko, weszłam do pokoju i widzę, że dno skręcił na najniższym poziomie spytałam się czy mam już dziecko roczne urodzić hihihi ))
od poniedziałku szkoła się zaczyna, oj będzie ciężko łazić (
a mój T właśnie skręca łóżeczko, weszłam do pokoju i widzę, że dno skręcił na najniższym poziomie spytałam się czy mam już dziecko roczne urodzić hihihi ))
ligotka
no wlasnie margoz dlatego mezczyzna nie powinno sie zostawiac tego jak bedziemy w szpitalu strach sie bac co wyjdzie...
A ja wlasnie wrocilam z urodzinek, najadlam sie strasznie.... przed wyjsciem sie ciut wystraszylam, bo ubierajac sie zobaczylam ze mam mokre spodnie i majtki, przezroczysta niepachnaca woda, wielkosci kieliszka... no i sie polozylam bo stwierdzilam ze jak to wody to moze pociekna dalej, ale nadal cisza ... moze to tak jak Rutkosia miala kilka dni temu??
Milego wieczorku dziewczynki!
A ja wlasnie wrocilam z urodzinek, najadlam sie strasznie.... przed wyjsciem sie ciut wystraszylam, bo ubierajac sie zobaczylam ze mam mokre spodnie i majtki, przezroczysta niepachnaca woda, wielkosci kieliszka... no i sie polozylam bo stwierdzilam ze jak to wody to moze pociekna dalej, ale nadal cisza ... moze to tak jak Rutkosia miala kilka dni temu??
Milego wieczorku dziewczynki!
ligotka
Mnie tez ciagle Rutkosiu mdli...
crazy mama
Chcialam sie pozegnac bo cos czuje ze nastepne 2 dni spedze w szpitalu.Slabo mi troszke cisnienie 92/60.Caly dol mnie zaczyna bolec ale jeszcze nie skurczowo.Zobaczymy jak sie wszystko rozwinie dalej.Co by nie bylo Gabi ma nasze daty chyba w dupce i od poczatku bedzie przewrotna.Trzymajcie kciuki dziewczynki PLIZZZZ.
ligotka
crazy mamo zaciskamy kciuki!!! Czekamy na Ciebie i Gabrysie! Trzymaj sie dzielnie! :*
reklama
Chcialam sie pozegnac bo cos czuje ze nastepne 2 dni spedze w szpitalu.Slabo mi troszke cisnienie 92/60.Caly dol mnie zaczyna bolec ale jeszcze nie skurczowo.Zobaczymy jak sie wszystko rozwinie dalej.Co by nie bylo Gabi ma nasze daty chyba w dupce i od poczatku bedzie przewrotna.Trzymajcie kciuki dziewczynki PLIZZZZ.
Kochana moja trzymam mocno zaciśnięte kciuki za Was i czekam z niecierpliwością na wieści. Bądź dzielna kochana!!!!! Buziaki
Podziel się: