reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
Witam
widze ze wy juz tu od rana siedzicie ^
ja dopiero co wstalam i pierwsze co - do komputera nawet sniadania nie chce mi sie zrobic leniuch ze mnie jak nic !
ja dopiero co wstalam i pierwsze co - do komputera nawet sniadania nie chce mi sie zrobic leniuch ze mnie jak nic !
Witam
ja nie pamiętam kiedy do ósmej spałam hehehe, jakieś...hmmm.... 9 lat temu
Czesc kobitki, a ja dzisiaj sie juz lepiej czuje, tylko katar strasznie meczy, ale mysle ze do soboty juz wszystko przejdzie bo mam szkole rodzenia w sob. i niedz. (juz nie moge sie doczekac). Dzisiaj moze zaczne sie pakowac do szpitala. I jak popiore nasze rzeczy a jest tego sporo po 2,5 tygodniach w PL ( i jeszcze kombinezon bo S byl na nartach i moja kurtka) ale na szczescie mam suszarke wiec powinnam dzisiaj dac rade to w koncu zajme sie ciuszkam malej
P.S. mam pytanie czy jak juz popralyscie i poprasowalyscie posciel dla maluszkow to zakladacie ja juz??
P.S. mam pytanie czy jak juz popralyscie i poprasowalyscie posciel dla maluszkow to zakladacie ja juz??
VeronicaMelania
wow...to ja zawsze spie do 10 czsami nawet do 11... ja spioch i leniuch jestem
Ostatnia edycja:
ligotka
ewelinka ja mam taki pokrowiec i zamierzam wlozyc calosc do niego zeby sie nie kurzyla, a jak bede w szpitalu to maz rozlozy
Veronica ja to z doskoku, bo prasuje, piore, gotuje
Veronica ja to z doskoku, bo prasuje, piore, gotuje
VeronicaMelania
ja cale szczescie mam jeszcze czas na prasowanie pranie itd
teraz to ja musze skonczyc remont ^
teraz to ja musze skonczyc remont ^
Ela81
Zaangażowana w BB
Witam i ja!
Ja dzisiaj tez miałam cięzką noc obudziłam sie ok 3 w nocy na siku a potem moje malenstwo chyba włożyło mi girke pod zebro i starsznie bolało i do tego jeszcze to rwące krocze i bolący kregosłup!! Krotko mówiac MASAKRA!!
Ja fryzjera odwiedziłam w poprzedni weekend bo juz tak zarosałm ze masakra a mężulek farbnąl mi włosy bo przeszkoliłam goheheh
Ja dzisiaj tez miałam cięzką noc obudziłam sie ok 3 w nocy na siku a potem moje malenstwo chyba włożyło mi girke pod zebro i starsznie bolało i do tego jeszcze to rwące krocze i bolący kregosłup!! Krotko mówiac MASAKRA!!
Ja fryzjera odwiedziłam w poprzedni weekend bo juz tak zarosałm ze masakra a mężulek farbnąl mi włosy bo przeszkoliłam goheheh
reklama
VeronicaMelania
widac zarwane nocy w ciazy to chyba normalka
mnie tez strasznie boli krocze i zadna pozycja do spania mi nie pasuje...do tego moj maluszek tak sie wierci ze wszystkie miesnie brzucha mam strasznie napiete...
mnie tez strasznie boli krocze i zadna pozycja do spania mi nie pasuje...do tego moj maluszek tak sie wierci ze wszystkie miesnie brzucha mam strasznie napiete...
Podziel się: