reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
o kurde polez troche
trzymam kciuki
trzymam kciuki
H
Harsharani
Gość
Figa, a przed ciaza bylas aktywna?
Tak mi sie wydaje, skoro Ci teskno
Moze sprobuj na basen chodzic? Zawsze sa zajecia dla kobiet w ciazy
Angela, bede trzymac kciuki !
Jezynka, na mnie nie dziala melisa niestety, ale tez sie wredna zrobilam. Wszystko mnie denerwuje, wszystko mnie razi, a jak widze cos co mnie wkurza (na ulicy, w zachowaniu znajomych etc) to niestety nie moge sie powstrzymac przed byciem zlosliwcem. Pozniej mi glupio...
Tak mi sie wydaje, skoro Ci teskno
Moze sprobuj na basen chodzic? Zawsze sa zajecia dla kobiet w ciazy
Angela, bede trzymac kciuki !
Jezynka, na mnie nie dziala melisa niestety, ale tez sie wredna zrobilam. Wszystko mnie denerwuje, wszystko mnie razi, a jak widze cos co mnie wkurza (na ulicy, w zachowaniu znajomych etc) to niestety nie moge sie powstrzymac przed byciem zlosliwcem. Pozniej mi glupio...
Rozmawiałam z lekarzem,mówi że jak leki pomogły to super i mam zadzwonić do niego jutro i powiedzieć jak się czuję....Trochę się uspokoiłam,ale mówię wam dziewczyny,że ja to 100 razy bardziej wolę rodzić jak w ciąży chodzić;-)
dziubasek08
Fanka BB :)
Dobrego masz tego lekarza? Może idź na konsultację do innego...może cały czas powinnaś jakieś leki brać...Rozmawiałam z lekarzem,mówi że jak leki pomogły to super i mam zadzwonić do niego jutro i powiedzieć jak się czuję....Trochę się uspokoiłam,ale mówię wam dziewczyny,że ja to 100 razy bardziej wolę rodzić jak w ciąży chodzić;-)
Wcale się nie dziwię, że się wystraszyłaś! Też bym się bała...
Powodzenia! i trzymam kciuki!
reklama
Podziel się: