reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Szukałam w necie od którego tyg fenoterol podają,w poprzedniej ciąży brałam od 19 tyg,a teraz dopiero 10,strach sie bać co to będzie:-(

Figa, a przed ciaza bylas aktywna?
Tak mi sie wydaje, skoro Ci teskno :)
Moze sprobuj na basen chodzic? Zawsze sa zajecia dla kobiet w ciazy :)

Angela, bede trzymac kciuki !

Jezynka, na mnie nie dziala melisa niestety, ale tez sie wredna zrobilam. Wszystko mnie denerwuje, wszystko mnie razi, a jak widze cos co mnie wkurza (na ulicy, w zachowaniu znajomych etc) to niestety nie moge sie powstrzymac przed byciem zlosliwcem. Pozniej mi glupio...

Próbuję się do lekarza dodzwonić,ale jak na razie poczta:-(
On do 15 w przychodni przyjmuje,spróbuje po 15.Tak troche mi przeszło;-)

Rozmawiałam z lekarzem,mówi że jak leki pomogły to super i mam zadzwonić do niego jutro i powiedzieć jak się czuję....Trochę się uspokoiłam,ale mówię wam dziewczyny,że ja to 100 razy bardziej wolę rodzić jak w ciąży chodzić;-)

Rozmawiałam z lekarzem,mówi że jak leki pomogły to super i mam zadzwonić do niego jutro i powiedzieć jak się czuję....Trochę się uspokoiłam,ale mówię wam dziewczyny,że ja to 100 razy bardziej wolę rodzić jak w ciąży chodzić;-)
Dobrego masz tego lekarza? Może idź na konsultację do innego...może cały czas powinnaś jakieś leki brać...
Wcale się nie dziwię, że się wystraszyłaś! Też bym się bała...
Powodzenia! i trzymam kciuki!

Lekarza mam boskiego,ja w każdej ciązy przedwczesne skurcze miałam i jak widze co ciąża,to skurcze szybciej się pojawiają.Jakby coś sie działo,to do szpitala mam 10 przystanków tramwajem;-)

reklama
Do góry