reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witajcie :)
ja dopiero co się dopisałam do lutuwek :) O ciąży wiem trochę więcej, ale z racji tego, że mam 8 miesięcznego szkraba mam niewiele czasu na pisanie, ale będę zaglądać tu do Was.

Witam w upalny czwartek:-)
Pół nocy nie spałam,już się widno robiło jak mnie sen zmorzył.
Mam nadzieję,że jakos przetrwam ten upał.

Neta czy ty jestes z Rzeszowa???
Neta już odpowiedziała, ze z okolic :) , ale ja jestem z Rzeszowa :) Ty widzę również. :)

Dawno nic nie pisałam, ale jakoś nie mam weny. Z Maleństwem jak na razie wszystko dobrze, tydzień temu widziałam je na usg.
Upały mnie dobijają, na szczęście w pracy mam pokój z takiej strony, że dopiero po 12- 13 słońce zaczyna przygrzewać, bo z drugiej strony budynku cały dzień jest masakra. A tak to sobie spokojnie z wiatraczkiem siedzę, chociaż myślę juz tylko o urlopie. :)

witajcie

Cierpie na bezsenność ciążową.Nigdy dlugo nie spałam ale wstawać codziennie o 4 ,wrrrrr

Czuję sie znacznie lepiej,brzuszek rośnie.W przyszły piątek usg,nie mogę się doczekać.

Dzuiubasku- to między dziećmi będzie niewiele ponad rok różnicy,fajno.

Mdli mnie bardzo często ale coraz mniej wymiotuję,apetyt dopisuje:)w ciaży z Jasiem wmiotowałam praktycznie do końca:(

Upały i mnie dobijaja,naszczęście jestem w domu.Moje synuśki po urodzinach i tak Jaś ma już 3 latka a Krzysio 9.
Pozdrawiam mamuśki:)

witajcie

Cierpie na bezsenność ciążową.Nigdy dlugo nie spałam ale wstawać codziennie o 4 ,wrrrrr

Ewuśka jak miło to słyszeć:-) Ja też!!!!! I mam tego dosyć. Zasypiam koło 1ej, śpię jakieś 2-3 godz. i koniec. Rzucam sie po łóżku, dziś od 4ej czytałam książkę. Około 7ej zasnęłam, a o 9ej Nina mnie obudziła. I tak już drugi tydzień. Czy sa jakies sposoby na bezsenność?

hmhm..
nie bylo mnie wczoraj bo net mi szalal. no ale nadrobilam.

co do oplat w Polsce to juz sie pogodzilam z tym i uwierzcie nawet jak placicie nie zawsze jest oki. kazda ciaze chodzilam prywatnie wszytsko prywatnie robilam. i teraz rowniez nie mam zamiaru tego zmieniac jedynie lekarza zmienilam mam nadzieje ze ten okaze sie szczesliwym

co do cesarki mialam dwie i czeka mnie trzecia, wiec nie bede wiedziala co to naturalny a;e uwierzcie mi ze cesarka tez nie jest czyms wspanialym. co prawda pierwsza przeszlam oki boalo przez kilka dni ale dawalo sie wytrzymac, nauczylam sie siadac spac i klasc sie w okreslonej pozycji zeby uwazac na szew. druga natomiast przeszlam koszmarnie i dochodzilam po niej jeszcze gorzej bo mialam bole poopunkcyjne.

witam nowa lutowke.

co do spania to ja tez cierpie chyba na bezsennosc ciazowa wczesniej na poczatku spalam non stop a teraz ma problemy ze spaniem w nocy ale to chyba wina cisnienia i upalow

Witajcie
Jeśli chodzi o spanie to ja mam problem usnąć, ale potem śpię długo, nawet mimo, że jest gorąco, ale budzę się to jestem spocona.

i w ogóle to przez te upały to nic się nie chce.

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

reklama
A moja mama mowila, ze sie ochlodzilo niby.... Czy od nowa parowa?

Witam Nowa Mame, widze, ze synek ma piekne imie ;) Takie samo jak moj starszak :)

Akunia, moze wy teraz nadrabiacie te przespane godziny?

Nie wiem dlaczego, ale mialam dzisiaj takie dziwne wrazenie, ze to nie czwartek, a piatek.

Do góry