Dziewczyny sorki że nie piszę ale przez ostatni czas nie mam czasu:/ wczoraj pojechałam do lekarki bo miała mi wystawić recepte ale było jeszcze za wcześnie więc umówiłam sobie wizytę na przyszłą środę na 18.20 więc jestem zadowolona że za tydzień zobaczę mojego kruszynka;D Miałam problem z obliczeniem tygodnia ciąży ale tak dokładnie bo jak byłam na ostatniej wizycie to był 8 tydz a na karcie mi gin napisał że 9 i się pogubiłam w tym wszystkim ale już wszystko wyjaśniłam i jestem już w 12 tygodniu Boziu jak ten czas leci;D
reklama
A
aniaprzemka
Gość
Ja dla odmiany nie mam problemów ze spaniem. Tzn. mam ale odwrotny niż wy Cały czas bym spała. Kładę się o 22 najpóźniej bo dłużej nie wytrzymam na nogach, wstaję o 7 bo muszę, ale jak tylko mogę to dosypiam 1-2h przed obiadem, a potem jeszcze padam ok 18 na 1-2h. Czasem przesypiam większość dnia. I dobrze bo i tak na nic innego nie mam siły i ochoty, przynajmniej mnie tek nie mdli
Dzisiaj rano byłam na badaniach (krew, mocz) oczywiście na czczo :/ Jechałam tam i spowrotem z woreczkiem pod brodą, dobrze że Mój miał czas ze mną pojechać samochodem bo nie musiałam odstawiać tego cyrku w autobusie
Dzisiaj rano byłam na badaniach (krew, mocz) oczywiście na czczo :/ Jechałam tam i spowrotem z woreczkiem pod brodą, dobrze że Mój miał czas ze mną pojechać samochodem bo nie musiałam odstawiać tego cyrku w autobusie
Ja też mam problemy ze spaniem, ale to chyba przez upały. Najgorsze jest to, że o 21.00 zasypiam (a ostatnio musiałam w pracy siedzieć do 22.00 przez kilka dni), a potem już mi się odechciewa spać. No i jeszcze z 2 razy trzeba w nocy wstać na siku, więc też już jest problem z ponownym zaśnięciem.
Już mam dość tej temperatury, bo jak jest duszno i gorąco to znowu zaczyna mnie mdlić
Dziś mam wolny dzień to chociaż mogę Was poczytać
Przedwczoraj przyszły z allegro moje ciążowe bluzeczki. Jestem z nich bardzo zadowolona
Już mam dość tej temperatury, bo jak jest duszno i gorąco to znowu zaczyna mnie mdlić
Przedwczoraj przyszły z allegro moje ciążowe bluzeczki. Jestem z nich bardzo zadowolona
figa777
Mateuszek i Kubuś
Ja też mam problemy ze spaniem, ale to chyba przez upały. Najgorsze jest to, że o 21.00 zasypiam (a ostatnio musiałam w pracy siedzieć do 22.00 przez kilka dni), a potem już mi się odechciewa spać. No i jeszcze z 2 razy trzeba w nocy wstać na siku, więc też już jest problem z ponownym zaśnięciem.
Hej,
cyknij foteczki i wrzuć byśmy również je mogły pooglądać
A jeśli chodzi o upały to faktycznie wróciły i okropnie męczą ;( ja nie mam większych kłopotów ze snem, tyle tylko że dość często wstaję na siusiu i przekąskę i nieraz nie mogę już usnąć...Widziałam na necie takie fajne poduszki dla ciężarnych -jestem tylko ciekawa czy się sprawdzają
Aniaprzemka w takie upały dobrze że nie jechałaś sama
dzieki bogu ze wnocy nie wstaje na siku jeszcze :-)
no ja dzis sie troche przed obiadkiem przespalam ale co to za spanie kiedy na dworze glosno bo budowa za oknem i tesciowa w kuchni obok sie wydziera a na podworku siostrzeniec bo jej kolej opieki. wkurw... niezle
no ja dzis sie troche przed obiadkiem przespalam ale co to za spanie kiedy na dworze glosno bo budowa za oknem i tesciowa w kuchni obok sie wydziera a na podworku siostrzeniec bo jej kolej opieki. wkurw... niezle
agapa
Fanka BB :)
Nie chcę cie załamywać ale u mnie w ostatniej ciąży dolegliwości trwały całą ciąże aż do finału.Wiem co czujesz.cześć dziewczyny. trochę rzadko się odzywam, ale to dlatego, że jestem zmęczona i zniechęcona moimi dolegliwościami. miało przejść po 3 miesiącach a u mnie się nasila. jest mi niedobrze niedobrze niedobrze. wymiotuję coraz częściej a w ostatnich dniach to już nawet bez ostrzeżenia.. :/ do tego doszedł ból głowy raz mocniejszy raz słabszy ale męczy od kilku dni. może to te upały..
dziewczyny cieszcie się jeśli nie macie żadnych objawów!!
byłam dziś u lekarza i wszystko ok, usg za 2 tygodnie. tylko umówiłyśmy się na badanie NT podczas tej wizyty i zapewniała mnie że to nie za późno, ale z tego co tu czytam to robi się to do 14-tego tyg. a mi się właśnie wtedy zacznie 15-ty.. nie wiem co o tym myśleć.
co do szpitali i opłat to muszę chyba poczytać na ten temat. nie wiedziałam że są z tym jakieś problemy. mam płacić za to że mąż będzie z nami??!! chyba ich pogięło! nigdy w życiu. już wole urodzić w domu.
witajcie
Cierpie na bezsenność ciążową.Nigdy dlugo nie spałam ale wstawać codziennie o 4 ,wrrrrr
Czuję sie znacznie lepiej,brzuszek rośnie.W przyszły piątek usg,nie mogę się doczekać.
Dzuiubasku- to między dziećmi będzie niewiele ponad rok różnicy,fajno.
Mdli mnie bardzo często ale coraz mniej wymiotuję,apetyt dopisujew ciaży z Jasiem wmiotowałam praktycznie do końca
Upały i mnie dobijaja,naszczęście jestem w domu.Moje synuśki po urodzinach i tak Jaś ma już 3 latka a Krzysio 9.
Pozdrawiam mamuśki
Dziewczyny wymieńcie sie nr gg i gadajcie w nocy będzie wam raźniej. Ja też przez to przechodziłam budziłam sie o 3.00 i 2-3 godz. miałam z głowy.Ewuśka jak miło to słyszeć:-) Ja też!!!!! I mam tego dosyć. Zasypiam koło 1ej, śpię jakieś 2-3 godz. i koniec. Rzucam sie po łóżku, dziś od 4ej czytałam książkę. Około 7ej zasnęłam, a o 9ej Nina mnie obudziła. I tak już drugi tydzień. Czy sa jakies sposoby na bezsenność?
Wytrzymajcie te trudne chwile one się zakończą cudownym finałem, dla którego warto znieść te wszystkie dolegliwości. Jestem z wami
maran-atha
Fanka BB :)
sliczne bluzeczki
figa777
Mateuszek i Kubuś
Super zakup
reklama
A
Anja26
Gość
Hej,
cyknij foteczki i wrzuć byśmy również je mogły pooglądać
A jeśli chodzi o upały to faktycznie wróciły i okropnie męczą ;( ja nie mam większych kłopotów ze snem, tyle tylko że dość często wstaję na siusiu i przekąskę i nieraz nie mogę już usnąć...Widziałam na necie takie fajne poduszki dla ciężarnych -jestem tylko ciekawa czy się sprawdzają
sprawdzaja sie! ja caly czas uzywam nawet jak nie jestem w ciazy uwielbiam z nia spac
jesli chodzi o spanie to ja ostatnio spie bardzo dobrze, wkoncu ostatnio z M zmienilismy sypialnie i materace i spi sie wspaniale, szkoda tylko ze musze 2 razy w nocy wstawac do lazienki
Tab fajne bluzeczki. Ja nic ciazowego nie kupuje mam zamiar chodzi w normalnych ciuchach jak najdluzej to mozliwe.
Podziel się: