reklama
Monika150583
Początkująca w BB
Dbaj o siebie i powodzenia:-)
kamcia.r
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny chciałam się z Wami pożegnać:-(Niestety w poniedziałek jak napisałam posta to za chwilę zaczęłam krwawić.W szpitalu okazało sie ,że moja fasolka nie żyje już od paru dni.:-(Jest mi strasznie ciężko bo tego co tam przeżyłam nie da się opisać.Do tego dopiero teraz dowiedziałam się ,że miałam prawo pochować moje dzieciątko co prawda coś tam mnie pytali w szpitalu ale ja w tych nerwach nie wiedziałam ,źe mam takie prawo myślałam ,że ksiądz odmówi pochówku.Dlatego jest mi strasznie bo zostawiłam tam mojego Aniołka.Przepraszam nie mogę więcej pisać:-(
Dziękuję wam za ten krótki czas kiedy mogłam z wami popisać.Trzymam kciuki za wszystkie lutówki.
Dziękuję wam za ten krótki czas kiedy mogłam z wami popisać.Trzymam kciuki za wszystkie lutówki.
maran-atha
Fanka BB :)
kamcia.r tak strasznie mi przykro
[*] tule Cie sercem bo nie ma słów, które ukoją Twój ból i żal...
[*] tule Cie sercem bo nie ma słów, które ukoją Twój ból i żal...
angelka123
i tylko nadzieja......
Kamcia tak bardzo mi przykro
ja jutro ide do ginki... tak bardzo sie denerwuje....
ja jutro ide do ginki... tak bardzo sie denerwuje....
Kamcia sercem jestem przy Tobie:-(
Dziewczyny nie ma co się denerwować na zapas,pozytywne myślenie to już połowa sukcesu;-)Wiem z doświadczenia(to moja 5 ciąża na podtrzymaniu),że jeżeli się krwawi,to jedynym lekarstwem poza tabletkami jest leżenie i to takie pożądne leżenie.W ostatniej ciąży krwawiłam w 10tyg,mój krwiak zajmował połowę pęcherzyka płodowego,ale leżałam tak jak lekarz kazał.Wstawałam tylko do łazienki i się udało.:-)
Także jeżeli któraś ma takie problemy,to wiecie co robić.Posłuchajcie chyba najbardziej doświadczonej matki polki na całym BB;-)
Dziewczyny nie ma co się denerwować na zapas,pozytywne myślenie to już połowa sukcesu;-)Wiem z doświadczenia(to moja 5 ciąża na podtrzymaniu),że jeżeli się krwawi,to jedynym lekarstwem poza tabletkami jest leżenie i to takie pożądne leżenie.W ostatniej ciąży krwawiłam w 10tyg,mój krwiak zajmował połowę pęcherzyka płodowego,ale leżałam tak jak lekarz kazał.Wstawałam tylko do łazienki i się udało.:-)
Także jeżeli któraś ma takie problemy,to wiecie co robić.Posłuchajcie chyba najbardziej doświadczonej matki polki na całym BB;-)
tygryskowa
Fanka BB :)
kamcia, przytulam mocno... niestety rozumiem co czujesz... Trzymajcie się kochani razem...
Coś smutny ten tydzień... żegnamy już 2 Aniołka...
Coś smutny ten tydzień... żegnamy już 2 Aniołka...
reklama
Podziel się: