Ewitka
Majowo-lutowa mama
Kurcze tab, moja też dokładnie w dniu wypisu ważyła 3280g, ale 3900 to waży w ubraniu z pieluszką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sto Lat)))nixie i polis ja również dołaczam do nierozpakowanych mam:-(Tak wiec kochane nie jesteście samehehe
No i niestety potwierdziły sie moje najgorsze przypuszczenia że nie urodze przed 30tka Dzisiaj jest mój pierwszy dzień z 3 z przoduKurde a miałam malutka nadzieje ze urodze przed 23 lutym no ale trudno maluszek bedzie mial stara mame
nixie powiem ci szczerze zebys sie nie przejmowała tym ze Twojemu maluszkowi nie spodobała sie data 23 luty (chociaz jeszcze dzien sie nie skączył):-) ale ja jestem z pod tej daty i charakterek raczej mam zadziorny, kłotliwy itp...tak wiec kochana to raczej nie wina daty a wlasnie wychowania chociaz z tego co mi mówiono to od malenkiego bylam raczej zadziorna
Kurde nawet upic sie nie moge tylko płakanie i uzalanie nad soba mi zostałoheheheh
nixie i polis ja również dołaczam do nierozpakowanych mam:-(Tak wiec kochane nie jesteście samehehe
No i niestety potwierdziły sie moje najgorsze przypuszczenia że nie urodze przed 30tka Dzisiaj jest mój pierwszy dzień z 3 z przoduKurde a miałam malutka nadzieje ze urodze przed 23 lutym no ale trudno maluszek bedzie mial stara mame
nixie powiem ci szczerze zebys sie nie przejmowała tym ze Twojemu maluszkowi nie spodobała sie data 23 luty (chociaz jeszcze dzien sie nie skączył):-) ale ja jestem z pod tej daty i charakterek raczej mam zadziorny, kłotliwy itp...tak wiec kochana to raczej nie wina daty a wlasnie wychowania chociaz z tego co mi mówiono to od malenkiego bylam raczej zadziorna
Kurde nawet upic sie nie moge tylko płakanie i uzalanie nad soba mi zostałoheheheh