reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

A ja dopiero wrocilam z IP... Spanikowalam w nocy... Nie czulam w ogole ruchow, goraczka prawie 38 stopni...
Ktg niby ok, maly spał i za bardzo nie zapisywaly sie ruchy... Jeden lekarz ktory mnie przyjmowal chcial od razu polozyc na patologie ciazy, ale przyszla lekarka z patologii i zadecydowala ze mnie nie polozy bo bym musiala lezec na sali z dziewczyna chora na swinska grype!!!! Izolatek wiecej nie maja :angry:
Zrobili mi jeszcze przeplywy i kazali przyjechac jutro na ktg, no a w poniedzialek juz mam sie stawic rodzic :)

Tylko kurcze jak wrocilismy zlapal mnie straszny kaszel i pooczulam jak cos "wylatuje" jakas ciesz, mam nadzieje ze to siuski pod wplywem kaszlu a nie wody :zawstydzona/y::-(
Lece sie polozyc bo calusienka noc nie spalam :(
angelka123, tak jak pisały koleżanki wyżej, wypoczywaj jak najwięcej i nabieraj sił...dużo zdrówka Ci życzę... i się nie martw o nic, na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki!! :-)

reklama
Becioo na cuda nie liczę i jakoś wątpię żeby coś miało dzisiaj ruszyć bo oprócz tego że trochę mi niedobrze (a śniadanie już zjadłam) i boli brzuszek to nic się nie dzieje;-)

No ale już jutro będziemy wszystkie świętowały :tak:.... już chłodzę szampana w lodówce....bezalkoholowego oczywiście ;-)

angelka wracaj szybciutko do zdrowia. MI włosy w ciaży zaczeły sie strasznie przetłuszczać myje co drugi dzień wkurza mnie to totalnie:wściekła/y:z tym golenie to u mnie masakra i jak skończe to ledwo dycham teraz to już czekam na godzine zero bo naprawde jużnie daje rady:szok: dziś sie wezme za stopy bo szok.

Fajnie by było jakby jutro się wykluł ten mój mały ale mam przeczucie że jeszcze weekend cały przekoczuję z nim w brzuchu:tak:

Oby Twoje przeczucia były mylne ;-)...a moje prawidłowe, bo normalnie rośnie napięcie jak w dobrym filmie akcji :-)...ale oczywiście wiemy jak się zakończy :-D

reklama
A ja przed pol godzina zaliczylam bardzo silne skurcze, bolalo mnie wszystko - krzyz, podbrzusze, brzuch twardy, bole jak na @ - pochodzilam troszke pokucalam i przeszlo, ale przy drugim zapisalam sobie godzine i przeszlo! Kurcze oszalec mozna! Zaczynam czuc to co ty Rutkosiu jak Was ciagle Roszek w konia robil... dolujace to ;(

Do góry