reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

A ja przed pol godzina zaliczylam bardzo silne skurcze, bolalo mnie wszystko - krzyz, podbrzusze, brzuch twardy, bole jak na @ - pochodzilam troszke pokucalam i przeszlo, ale przy drugim zapisalam sobie godzine i przeszlo! Kurcze oszalec mozna! Zaczynam czuc to co ty Rutkosiu jak Was ciagle Roszek w konia robil... dolujace to ;(

Ja bym powiedziała też że frustrujące:tak:

reklama
Ligotka spokojnie,może pomału zaczyna się rozkręcać.;-)
Rutkosia co do wagi,to ja właściwie się nie boję,to tylko ta moja ciekawość:tak:
Jedna ze styczniówek urodziła we wtorek przez cc synka 5400 i 65 dł:szok:

Masakra jakas :/ moja kruszyna jednak nas nie zaskoczy choc w pewnym momencie tempo wzrostu miala niezle....

agunia obawiam sie ze jednak sie wszystko skonczylo :( bo juz druga godzinka leci i cisza ....

Ligotka może to taki przedsmak tego co cię czeka i jak już ruszy to skończy się z dzieckiem na brzuszku,a nie W...;-)
Rutkosia to twój synek już też ładnie zaokrąglony:-)
Moje najwieksze dziecko miało 4500 i cały poród trwał 4 godziny,także moja "mała"(chociaż już nie długo "wielka")jest przygotowana..Ha ha:-D Chociaż wiecie,że zawsze byłam cięta,nigdy nie obyło się bez.Może teraz się uda:tak:

reklama
Ligotka może to taki przedsmak tego co cię czeka i jak już ruszy to skończy się z dzieckiem na brzuszku,a nie W...;-)
Rutkosia to twój synek już też ładnie zaokrąglony:-)
Moje najwieksze dziecko miało 4500 i cały poród trwał 4 godziny,także moja "mała"(chociaż już nie długo "wielka")jest przygotowana..Ha ha:-D Chociaż wiecie,że zawsze byłam cięta,nigdy nie obyło się bez.Może teraz się uda:tak:

Ja Ci życze żebyś cieta nie była:tak: Mnie się marzy taki szybciutki poród bez nacinania ani pęknięcia no i nie tak strasznie bolesny no i oczywiście bezstresowy:-D Ale to tylko mrzonki bo jak przyjdzie co do czego to chyba umre ze strachu:szok:

Do góry