reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam wszystkie lutowe mamy :) To mój pierwszy wpis gdyż dopiero od kilku dni żyję ze świadomością że noszę pod serduszkiem małego fasolka :) Mój termin to 08.02.2011r czyli jeszcze wszystko przede mną ( nami hehe )

figa777 witaj wśród nas:-)

a co do spania, to co prawda piersi strasznie mnie bolą, ale jeszcze daję radę spac na brzuchu. korzystam póki mogę, bo za chwilę nie biust będzie przeszkodą a brzusio:-D

Dziękuję za miłe przywitanie i również Wam życzę szczęśliwych kolejnych miesięcy. Mam też do Was pytanie: co zrobić aby pojawiło się w moim profilu zdjęcie? mam je wgrane ale niestety nie pokazuje się ono w postach.

figa forum BB rozróżnia dwa rodzaje zdjęć, jedno to zdjęcie profilu a drugie to avatar. aby zdjęcie ukazywalo sie przy postach musisz zmienić avatar w ustawieniach profilu

reklama
Ja poduszkę kupię jak brzusio podrośnie:-) Bo teraz mimo, że już zaokrąglony, to jeszcze za mały na podusie:-) Te poduszki są dobre już w bardziej zaawansowanej ciąży, a później służą jako podpora do karmienia:-)
Powiem wam, że czuję się taka słaba, że aż mi trudno wstać z łóżka:-p
Miło, że lutówek coraz więcej:-)

Do góry