reklama
agapa
Fanka BB :)
Ja was teraz poczytałam i uciekam, bo dziś walimy na weselicho:-). Życzę wam udanego weekendu i oby się obyło bez żadnych przykrości. Jakoś w tym lutym jest dużo mam po różnych przejsciach i po stratach, ale może ten właśnie luty będzie dla was szczęśliwy czego z całego serca wam życzę kochane
Jeju nie daje rady........ Mam takie mdłości że nie mogę dać sobie rady Pojechaliśmy z mężem na zakupy do 1 sklepu i mieliśmy podjechać do drugiego ale nie pojechaliśmy bo tak mnie zemdliło że zielona do domu wracałam w samochodzie siedzenie musiałam rozłożyć na w pół leżące i głęboko oddychać bo bym chyba zwymiotowała.....MASAKRA normalnie jest mi zimno i gorąco w jednym momencie jestem strasznie zmęczona i obolała plecy też mnie bolą.... Dzisiejszy dzień jest Mega ciążowy
angelka123
i tylko nadzieja......
Witam kochane lutowe dziewczynki!!!
Ja od kilku dni tego mega ciązowa - strasznie mi slabo, mdło, niedobrze...
ale to chyba dobrze
Ja od kilku dni tego mega ciązowa - strasznie mi slabo, mdło, niedobrze...
ale to chyba dobrze
ewelinac-d
Początkująca w BB
witam, dawno tu nie zaglądałam, ale to dlatego, że pracę muszę pisać jak tam samopoczucia? ja we wtorek idę do lekarza....nie mogę się doczekać
A
aniaprzemka
Gość
Jeju nie daje rady........ Mam takie mdłości że nie mogę dać sobie rady Pojechaliśmy z mężem na zakupy do 1 sklepu i mieliśmy podjechać do drugiego ale nie pojechaliśmy bo tak mnie zemdliło że zielona do domu wracałam w samochodzie siedzenie musiałam rozłożyć na w pół leżące i głęboko oddychać bo bym chyba zwymiotowała.....MASAKRA normalnie jest mi zimno i gorąco w jednym momencie jestem strasznie zmęczona i obolała plecy też mnie bolą.... Dzisiejszy dzień jest Mega ciążowy
ojoj Rutkosia dobrze Cię rozumiem u mnie to samo. staraj się jeść coś co ci zasmakuje. mi czasem pomogą pierogi czasem chipsy. ważne to nie być głodnym
Ewelinac ja też piszę pracę powodzenia
bobomama24
Mama Izy i Martynki
Mam nadzieję,że szybko nam wszystkim już cierpiacym na wszelakie dolegliwości one przejdą a te mamy którym nic nie jest ominą.Oby szybko do rozwiązania
reklama
Podziel się: