reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Cześć dziewczyny..I ja dołączam do Waszego grona..dowiedziałam się dziś:-)!! Na razie jestem w lekkim szoku, bo nie spodziewałam się,że aż tak szybko znowu zafasolkuję:-D..Pozdrawiam wszystkie brzuszki z lutego 2011:-)

reklama
maxwell Gratuluję i witam w lutówkach;D
aniaprzemka ja to jem pierogi ruskie bo mam co chwila na nie ochotę i jest ok ale jak zjem coś żeby tylko zjeść to masakra jest poprostu musze z tymi chipsami spróbować bo mam smaka :-)

Gratuluję Maxwell80 :-)
Dziewczyny kilka dni nie zaglądałam a tu lektura jak się patrzy. Jestem dzisiaj po nocce, a już tak mnie męczą te nocne zmiany, że później cały dzień do tyłu chodzę.
Ja również mam mdłości, ale podobnie jak u Was po zjedzeniu czegoś szybko mijają. U mnie tylko problem taki, że na niewiele rzeczy mam ochotę, a chipsy to już zupełnie odpadają.

Dzisiaj mam taki smutny dzień. Mój Synuś miałby dzisiaj roczek. Troszkę sobie popłakałam i już mi lepiej. Nie mogę być beksa, żeby nie przeszło na Kruszynkę pod moim serduchem.
Wybieram się do lekarza w środę, mam nadzieję, że potwierdzi, że wszystko ok.
Trzymam kciuki za nas wszystkie. Miłej niedzieli, ja niestety jutro znowu w pracy:-(

Ja jestem ostatnio ciagle glodna...

Ja lece mamuski, papa.;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nowe lutówki:-) Trochę mnie nie było, ale nie miałam siły komputera włączyć. Jak wracam z pracy zwłaszcza po 12 godzinach to tylko jestem w stanie leżeć:-p Strasznie się męczę:-p Mi mdłości w sumie przeszły, choć były delikatne.
Rutkosia też myślę o podobnej poduszce do spania:-) Ja planuję sobie kupićBuy Cosatto Maternity Gift Pack. at Argos.co.uk - Your Online Shop for . ten zestaw

Dzień dobry.

Cześć dziewczyny..I ja dołączam do Waszego grona..dowiedziałam się dziś:-)!! Na razie jestem w lekkim szoku, bo nie spodziewałam się,że aż tak szybko znowu zafasolkuję:-D..Pozdrawiam wszystkie brzuszki z lutego 2011:-)

Gratulacje i witaj w naszym gronie :-)

Gratuluję Maxwell80 :-)
Dziewczyny kilka dni nie zaglądałam a tu lektura jak się patrzy. Jestem dzisiaj po nocce, a już tak mnie męczą te nocne zmiany, że później cały dzień do tyłu chodzę.
Ja również mam mdłości, ale podobnie jak u Was po zjedzeniu czegoś szybko mijają. U mnie tylko problem taki, że na niewiele rzeczy mam ochotę, a chipsy to już zupełnie odpadają.

Dzisiaj mam taki smutny dzień. Mój Synuś miałby dzisiaj roczek. Troszkę sobie popłakałam i już mi lepiej. Nie mogę być beksa, żeby nie przeszło na Kruszynkę pod moim serduchem.
Wybieram się do lekarza w środę, mam nadzieję, że potwierdzi, że wszystko ok.
Trzymam kciuki za nas wszystkie. Miłej niedzieli, ja niestety jutro znowu w pracy:-(

Bardzo Ci współczuję :-( Jestem pewna, że Twoja fasolka pod serduszkiem wynagrodzi Ci wszystkie smutki.

A moja przyjaciółka urodziła wczoraj synka Jasia :-)

reklama
Do góry