reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Och tak Mysienko teraz sie nie wymigasz .Co leci w polskim tvn o 15:55 ?? Jak cos ciekawego to sie jeszcze zalapie bo u mnie 6 godzin poslizgu :-)
Rutkosia widze ze Roszek bedzie to chlopak z mocnym charakterkiem...
U mnie kijowy dzien dzisiaj.Moj mezulek wrocil godzinke temu z pracy po nocce z goraczka 39 C.Dzieciaki mam caly dzien w domku bo ze wzgledu na pogode zamkneli szkole.A tak mi sie marzylo polezec dzisiaj po maratonie jaki przeszlam w weekend z tesciowa-darmozjadem...
Sorki ze Wam ponazekam ale przyjechala do mnie na 3 dni.Nawet sie nie zapytala czy cos mi pomoc(nie zebym na to czekala) z laska podniosla nogi jak odkurzalam i potem jak mylam podloge.W niedziele rano wstala o 7 rano zrobila sobie kawe (szok) ale najlepszy komentarz rzucila o 8:30 jak zaczelam smazyc placki na sniadanie ze najwyzszy czas bo ona juz taka glodna jest :wściekła/y:.Oznajmila mi z usmiechem na twarzy ze wziela sobie dla nas 2 tyg.wolnego z pracy zeby zostac z chlopcami jak wrazie co pojade do szpitala.Bedzie z nami mieszkac od 5 - 23 lutego wiec chyba do terminu (14 lutego) z nia w domu nie dochodze i Gabrysia urodzi sie szybciej dzieki babci...
Sorki za moje wypociny ale musialam

reklama
Oj to ja bym nie chciala tego sluchac :/ zreszta rozmowy wydaja mi sie czasem takie wyrezyserowany a Ci ludzie to aktorzy... moze sie myle ;)

nixie piekne! Mojemu sie oczka zaswiecily... no coz bedzie corcia ;)

Witam!!! A ja własnie wróciłam ze szpitala gdzie sprawdzali gdzie mój maluszek ma głowkę bo wczoraj położne podejrzewały ze sie jeszcze nie obróciło!! No ale naszczescie głowka jest juz na dole a to co wziely za glowe do jego PUPA!!! No ale przez ta jego pupę mam cale obolale żebra bo ciagle ja wypina-czasami jak sie porzadnie wypnie to mam taki wyprost że hej!!:)Ale ciesze sie że wszystko jest ok:)
Ja również mam całe obolale krocze:(Najgorzej jest w nocy jak chce sie obrócic na drugi bok albo jak wstaje:(

potwierdzam, dało się oglądać . Ja na patologi zostałam ''zahartowana'' jeśli chodzi o złe podejście pacjent-lekarz i teraz mam już pompę na to . Mam nadzieje że będę w szpitalu tylko 3 dni . Ja sobie tak głowę ryje że te wszystkie upokorzenia to tylko raz -dwa razy w życiu mnie czekają . Nastawiam się na najgorsze i mam nadzieje że to mi pomorze

reklama
crazy mama to ci tesciowa prezent szykuje-2 tygodnie z ukochana mamusia ;-)Za ten tekst o sniadaniu to bym jej jajko na glowie rozbila ;-) Moja tesciowka na szczescie na temat przyjazdu milczy:-)

maranatha mnie tez kluje i jeszcze pobolewa w pachwinach. Czasami jak ide to mnie tak zaboli ze az mnie zgina w pol. Polozna mowila ze malutka juz nisko wiec to pewnie przez to

Ela fajnie ze maluszek sam sie przekrecil i obylo sie bez masowania

Ja dzis bylam na wykladach o karmieniu piersia. W zasadzie nic nowego sie nie dowiedzialam. Pokazali nam fajny filmik jak nowo narodzone dzieck polozone na brzuchu samo podczolguje sie do sutka i zaczyna ssac-super to wygladalo.
Polazilam po miescie bo juz dawno nie bylam i wrocilam do domu nieprzytomna ale za to kupilam dwa karmniki;-)sa mega wygodne wiec jestem zadowolona.

Ostatnia edycja:
Do góry