ligotka
Fanka BB :)
majuska moje nadaktywne dziecko tez jakies dzis niemrawe! Najwyrazniej zmeczyly sie i odpoczywaja! Zdrowka dla taty, a ty z ta komoda uwazaj i nie dzwigaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ligotka, u nas zbiorowym ubezpieczeniu PZU od stycznia zmieniali składki i jak ktoś nowy przystępował w grudniu do ubezpieczenia, to miał zniesiony okres karencji, no to ubezpieczylismy się z m. Zawsze to dodatkowe becikowe.Ja mam pytanie, chyba Ewitko do Ciebie ale moge sie mylic, wspominalas o ubezpieczeniu z miesiacem karencji.... gdzie tak maja???? Z gory dziekuje za odpowiedz!
A ja mam dzis powera, wietrze mieszkanie, gotuje, piore biegam hehehe i nie moge sie doczekac wyjscia na spacerek!
Nixie, ja o ile w poprzedniej ciąży miałam prawie cały czas miękki brzuszek, tak teraz mam bardzo często jak kamień, praktycznie od kilku dobrych miesięcy. A teraz to jak najbardziej ma prawo twardnieć.Mi tez czasem twardnieje brzuch ostatnio ..ale to chyba nic złego?
Badanie na toxo miałam tylko raz, na szczęście do tej pory nic się nie przyplątało i oby tak do końca ciąży.