mysia ja własnie chodziłam na basen co tydzien i ostatnio ciagle miałam jakąś grzybicę, lekarz nie potwierdził, że od tego ale ja tak się domyślam. Po ostatnim basenie też coś mnie zaczęło piec i szczypać wiec wzięłam taką globulke floragyn (lekarz zalecił mi raz-dwa w tyg) ale nie pomogło. Dobrze, że jutro idę na wizyte bo mam wrażenie, że znowu coś nie tak i to chyba od tego basenu. Wiec teraz sobie odpuszczam. Ale chciałabym jakies moze dwa miesiace po porodzie wrócić do pływania, basen mam naprawde blisko wiec raz w tyg na godzinkę tatuś się zaopiekuje dziecinką, żeby mama mogła jakoś do lata sie ogarnąć.
Ja na poczatek mam rożek dla dziecka ale chyba szybko przerzucimy się na śpiworek. Mam już 3 i każdy inny ze wzgledu na grubość i wielkość wiec do jesieni na pewno wystarczą.
Ligotka ja też mam dzisiaj powera. Cały dom bym przewróciła do góry nogami i sprzątała. Musze przyznać, że czuję się lepiej (normalnie od wczoraj mnie nic nie boli) niż np jakies 2 m-ce temu. Może to to słońce dodaje takiej energii. A S cały czas powtarza: "Wyluzuj, przestań wić to gniazdo!!!!!!" ))
Mysia bądź uparta i niech Ci jakoś ulżą. Powodzenia!!
claudia85 to jest jeden z plusów cesarki, idziesz i wiesz kiedy bedziesz rodzić. Drugi to brak bóli porodowych. Mnie być może też to czeka. Jutro się dowiem. Ciagle o tym mysle.
Ja na poczatek mam rożek dla dziecka ale chyba szybko przerzucimy się na śpiworek. Mam już 3 i każdy inny ze wzgledu na grubość i wielkość wiec do jesieni na pewno wystarczą.
Ligotka ja też mam dzisiaj powera. Cały dom bym przewróciła do góry nogami i sprzątała. Musze przyznać, że czuję się lepiej (normalnie od wczoraj mnie nic nie boli) niż np jakies 2 m-ce temu. Może to to słońce dodaje takiej energii. A S cały czas powtarza: "Wyluzuj, przestań wić to gniazdo!!!!!!" ))
Mysia bądź uparta i niech Ci jakoś ulżą. Powodzenia!!
claudia85 to jest jeden z plusów cesarki, idziesz i wiesz kiedy bedziesz rodzić. Drugi to brak bóli porodowych. Mnie być może też to czeka. Jutro się dowiem. Ciagle o tym mysle.
Ostatnia edycja: