reklama
ewela.s
Fanka BB :)
też mam czasami wrażenie jakbym miała kamień w brzuchu szczególnie to sie pojawia jak wstaje z łóżka. Moja wczoraj szalała wieczorem aż nie mogłam się ułóżyć do snu bo na który bok bym sie nie przewróciłą to mi w brzuchu jakąś demolke robiła
Lece robić sałatke z tunczyka bo mam na cos ochote ale sama jeszcze nie wiem na co wiec może to bedzie to
Lece robić sałatke z tunczyka bo mam na cos ochote ale sama jeszcze nie wiem na co wiec może to bedzie to
Do wygrywania aukcji czasem używam strony snajper.net jak mi bardzo na czymś zależy
dzięki tab - mam nadzieję , że to bezpieczne jest - bo tam trzeba hasło do konta allegro podac - rozumiem, że juz z tego korzystałaś i raczej nikt tego nie wykorzystuje...?
rachell
Też miałam taką sytuację. Ale ja zadzwoniłam na pocztę i następnego dnia listonosz mi przyniósł.Witam się środowo, w niezbyt dobrym humorze, ostatnio jakaś strasznie drażliwa jestem, wszystko mi przeszkadza i na nic nie mam siły, pewnie od tych nieprzespanych nocy, no ale nic na to nie poradzę. Rano musiałam lecieć na pocztę bo listonosz zostawił awizo w skrzynce, ale się zdenerwowałam, całe dnie siedzę w domu wiec mam 100% pewność, że mu się na górę nie chciało lecieć z przesyłką, jeszcze żeby to była duża ciężka paczka to bym rozumiała, ale to maleńka leciutka paczuszka! no i jak tu się nie zdenerwować.
Byłam dzisiaj w aptece zamówiłam olejek do masażu krocza, skoro wiem, że dzidzia wreszcie leży główkowo i jest szansa na to, że będę rodzic sn to w miarę możliwości chce uniknąć rozcinania, może się uda. Olejek być może na jutro będzie, jeżeli nie, będę musiała zamówić przez internet.
crazy mama
Witam sie popoludniowo-wieczornie.Widze ze coraz ciezej niektorym z was.Przesylam wam troszke energii bo ja jej dzisiaj mam nadmiar.Obudzilam sie rano wypuscilam psiaki i wzielam sie za lopatowanie sniegu na podworku bo w nocy nas zasypalo.Zanimmoj mezulek wrocil z pracy prawie wszystko bylo odsniezone.Fakt ze dostalam za moj wyczyn zdrowa z..bke od slubnego ale coz.Ja sie tam nie zmeczylam,robilam sobie przystanki,wszystko na spokojnie wiec nie wiem dlaczego mi cwiczyc nie pozwala .
Odnosnie samochodow to my mamy komis na podworku bo moj mezulek jak tylko mu sie cos spodoba to kupuje a po kilku miesiacach jazdy sprzedaje.Ja odnosnie samochodow w europie niestety nie jestem w temacie. Z europejskich mamy vw jette (nie wiem jaki to model w europie),golfa 3.Jezdza bardzo dobrze i dobre na paliwo.Ja na codzien rozbijam sie mitsubishi montro limited Google Image Result for http://images.thecarconnection.com/med/2002-mitsubishi-montero-ltd_100029481_m.jpg
Odnosnie samochodow to my mamy komis na podworku bo moj mezulek jak tylko mu sie cos spodoba to kupuje a po kilku miesiacach jazdy sprzedaje.Ja odnosnie samochodow w europie niestety nie jestem w temacie. Z europejskich mamy vw jette (nie wiem jaki to model w europie),golfa 3.Jezdza bardzo dobrze i dobre na paliwo.Ja na codzien rozbijam sie mitsubishi montro limited Google Image Result for http://images.thecarconnection.com/med/2002-mitsubishi-montero-ltd_100029481_m.jpg
dzięki tab - mam nadzieję , że to bezpieczne jest - bo tam trzeba hasło do konta allegro podac - rozumiem, że juz z tego korzystałaś i raczej nikt tego nie wykorzystuje...?
Korzystam od czasu do czasu od kilku miesięcy i na razie nic złego się z moim hasłem nie stało
crazy mamo ty to naprawde jesteś crazy skoro się wzięłaś za odsnieżanie. Mąz to Ci jeszcze klapsa za to powinien dać
A propos ostatnio usłyszałam męski dowcip na ten temat: jak zrobic ze zmywarki odśnieżarkę - dać babie sipę. ;///
A propos ostatnio usłyszałam męski dowcip na ten temat: jak zrobic ze zmywarki odśnieżarkę - dać babie sipę. ;///
moniabir
Ja wczoraj zaszalałam i położyłam się z M po 22 spać, tylko on zasnął a ja chyba tak o północy bo jeszcze zanim zasnęłam kilka pielgrzymek do wc i mały szalał i ogólnie ostatnio jak się kładę spać on czkawki dostaje, wczoraj tak z 15 minut czkał i nic z moich dobrych chęci nie wyszło tylko leżałam i kręciłam się z boku na bok, a dziś jak zwykle spałam do 10. Ale chociaż za szycie się wzięłam, mam ambitne plany skończyć firanki w tym tyg, a w następnym wszystko dla małego poprać i poprasować, a kolejny tydzień to już chyba przeprowadzka. Oj będzie się działo. Oby tylko nie urodzić w trakcie.
Poszłam dzisiaj spacerkiem do sklepu i taka kolka mnie złapała, że ledwo człapałam i ostatnio tylko kilka metrów przejdę i już mnie łapie.
Co do samochodów to ogólnie mówi się, że Audi i VW to dobre samochody, my mamy starego Mercedesa i moją Madzię 3 drzwiową, ale M ostatnio choruje na sprzedanie tych dwóch i kupienie jednego vana, bo już nie dojeżdża do pracy więc dwa samochody już nam nie będą potrzebne, a ja na razie nie myślę o aucie tylko o tym żeby dom wykończyć, wprowadzić się, urodzić i potem może samochód.
Poszłam dzisiaj spacerkiem do sklepu i taka kolka mnie złapała, że ledwo człapałam i ostatnio tylko kilka metrów przejdę i już mnie łapie.
Co do samochodów to ogólnie mówi się, że Audi i VW to dobre samochody, my mamy starego Mercedesa i moją Madzię 3 drzwiową, ale M ostatnio choruje na sprzedanie tych dwóch i kupienie jednego vana, bo już nie dojeżdża do pracy więc dwa samochody już nam nie będą potrzebne, a ja na razie nie myślę o aucie tylko o tym żeby dom wykończyć, wprowadzić się, urodzić i potem może samochód.
reklama
dzień dobry
dziś nocka nawet dobra,za to Jaś wstaał kilka razyznowu ciśnienie i krew..ehhh,pomarudziłam.
Karolinka- na 3 osoby może Van to za dużo ale może kombiaczek?ASTRA III,zgrabniutka?
Jak się czujesz?
jtaudul-dobrze,że wszystko ok.Teraz będzie mniej ruchów,ciasno maluszom,trzeba liczyć zacząć
liczycie już?
moja cudna jak się kopie to mi słabo,wnętrzności to extra skopane))auuu
buziaki!
dziś nocka nawet dobra,za to Jaś wstaał kilka razyznowu ciśnienie i krew..ehhh,pomarudziłam.
Karolinka- na 3 osoby może Van to za dużo ale może kombiaczek?ASTRA III,zgrabniutka?
Jak się czujesz?
jtaudul-dobrze,że wszystko ok.Teraz będzie mniej ruchów,ciasno maluszom,trzeba liczyć zacząć
liczycie już?
moja cudna jak się kopie to mi słabo,wnętrzności to extra skopane))auuu
buziaki!
Podziel się: