reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam jeszcze ;-)

znowu w nocy miałam fałszywy alarm i znowu się wszystko rozeszło po kościach...jak długo będę tak finiszować ;-)

śniło mi się , że któraś dziś urodziła - zalogowałam się na bb , a tam było pełno nowych wpisów gratulacyjnych, ale nie pamietam kto to był:-)

poza tym pół nocy snił mi się własny poród - a najlepsze ,że nawet jak się przebudzałam , to sniło mi się dalej - w pewnym momencie to nie wiedziałam już co prawda , a co sen - i chyba z tego wszystkiego tak się spociłam, że musiałam koszulę zmieniać...odszedł tez chyba już czop- dziś wizyta , więc zapytam czy to to było to:-)

pozdrawiam wszystkie brzuchatki;-)

Witam się zasmarkana. Nie spałam ponad pół nocy przez ten katar. Muszę się szybko wykurować, bo normalnie tyle rzeczy jeszcze do zrobienia mam, co się wiąże z wychodzeniem z domu. A nie chce na taką pogodę wyłazić chora. Na więcej pisania nawet weny nie mam.

mysia88 - ja tez tak mam już bym chciała żeby Mała się urodziła żebym już nie miała tej strasznej zgagi i żeby mnie nogi przestały boleć i żebym się mogła obracać z boku na bok nie bojąc się że za bardzo poruszam dzieciaczkiem
Ale zdaję sobie tez sprawę z tego że po porodzie będą inne dolegliwości, gorsze dolegliwości :(

No i ja też się witam :)
Karolina- my też planujemy kupić auto i zastanawiamy się nad skodą. Ale ja się na tym nie znam. Dla mnie ważne jest tylko, żeby miał wspomaganie kierownicy i był 5 drzwiowy :)

Becioo i ja czekam na kuriera bo kupiłam torbę do szpitala tylko cos długo to trwa i chyba zadzwonię dzisiaj do sprzedawcy bo zaczynam się irytowac juz :no: kupiona na allegro czyba 5 stycznia!

dzisiaj moze też spacerek sobie zafunduje z mężem i psiakiem :) sama już za daleko się nie wypuszczam :sorry2: w razie 'W' :)
neta 82 właśnie przyszedł kurier z pierwszą paczką :-) zabieram się za rozpakowywanie...czuję się jak małe dziecko, które będzie otwierało prezent od mikołaja :-D - to są rzeczy do łóżeczka ale niestety jeszcze nie dotarł drugi kurier z łóżeczkiem wrr,jutro będę dzwoniła jak się nie pojawi dziś popołudniu.
No nic, kończę bo paczuszka czeka !!! ;-)

kurczę czekałam tyle na listonosza bo czekam na paczkę a ten przyniósł tylko list jakiś Ehhhh .... I kolejny dzień czekania na to pierdzielone lusterko do samochodu:/

Witam się i ja, nocka przespana z kilkoma spacerami do łazienki. ja mam też coraz bardziej odczowalne bóle żeber:-(staje się to uciążliwe ale dla dzidzi wytrzymam, mam nadzieje:-) Wszystkim chorowitkom powrotu do zdrowia życze:tak:

naszło mnie na robienie klusek śląskich, do tego gulasz i suróweczka, niedługo T przyprowadzi synka ze szkoły i.... jak się rzucę na obiad to chyba z jaką repetą będę jadła :)))
ogólnie to chyba już wszystkie jesteśmy zmęczone i chciałybyśmy tulić dzieciaczki zamiast cierpieć z powodu różnych bóli i dolegliwości

reklama
Witam i ja!

Własnie zjadlam sniadanko więc teraz mam czas na obijanie sie:) Noc mineła mi nawet spoko ale oczywiście z przymusowym wstawaniem na siku chyba ze 4 razy:(
Dzisiaj postanowiłam wziąsc kapiel i przy okazji zrobić depilacje tu i tam:)ale niestety mój maluch nie pozwolił mi tego zrobic bo ukolował sie po zebrem i nie byłam w stanie nic zrobić:(tylko jedna noge zdołalam ogolić i sobie odpuśćiłam!!:)Może jutro bede miała wiecej szczescia.
Ja tez juz bym z chęcia urodziła bo czasami juz nie wyrabiam no ale dla dzidzi musze wytrzymac jak najdłużej!

Do góry