majusia221
Fanka BB :)
U mnie kolejna noc jak ostatnio każda poprzednia, trochę poukładałam puzzle na necie, troche poczytalam, oczywiscie jak zwykle ból nóg nie mógł mnie ominąc, mam teraz czasu a czasu, całe dnie nie zmrożę oka w nocy łapie tylko kilkuminutowe drzemki, na dokładkę przeziębienie dopadło i mnie, troche drapie mnie gardło no i mam oczywiscie katar, jak ja nienawidzę kataru . No ale dosyć narzekania, zresztą do tych nie przespanych nocy zdążyłam się już przyzwyczaić, ale mam trochę nerwa jak cały dom śpi a ja sama siedzę.
Też już nie mogę się doczekać wizyty, ciekawe jak tam dzidzia. Do 17:20 dzień będzie mi się pewnie dłużył niemiłosiernie.
Suseł co za ludzie, żyja na tym świecie, nienawidze takiego chamstwa, zamiast pójsc sobie legalnie zarobic pieniądze to wolą kraść, ech szkoda gadać. Według mnie złodziejom powinno się ręce obcinać, może to trochę nauczyło by takich typów rozumu.
Też już nie mogę się doczekać wizyty, ciekawe jak tam dzidzia. Do 17:20 dzień będzie mi się pewnie dłużył niemiłosiernie.
Suseł co za ludzie, żyja na tym świecie, nienawidze takiego chamstwa, zamiast pójsc sobie legalnie zarobic pieniądze to wolą kraść, ech szkoda gadać. Według mnie złodziejom powinno się ręce obcinać, może to trochę nauczyło by takich typów rozumu.