reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny moze niedlugo zalozmy watek zamkniety wtedy bedziemy mogly wrzucac fotki itp. ale kto by sie za to zabral? ja niestety nie wiem do kogo sie w takiej sprawie zglaszac.

reklama
zgadzam się z Czarnulą Za niedługo zacznie się 'wrzucanie' ciążowych brzuszków itp a ja jakoś nie chcę żeby ktoś oprócz was mój oglądał ;p Jednak nie znam się na tym więc nie pomogę..

Monis nie martw się na zapas :) ja też mam tam jakąś gigantyczną torbiel na jajniku. Ale czytanie strasznych historii i zamartwianie się na pewno nie pomoże, raczej stawiałabym na relax i pozytywne nastawienie :)
Trzymaj się i dzielna bądź dla swej Dzidzi :)

Dzięki dziewczyny za wszystkie rady. Całkowicie się z Wami zgadzam co do solarium. Zastanawiam się jeszcze nad jakimś balsamem brązującym. Kurczę, gdyby nie ślub, to byłabym sobie taka blada.... Musze pogadać z lekarzem w poniedziałek.

Ja narazie nie widzę żadnych zmian na twarzy. Ale w pierwszej ciąży tak mnie wysypało, że byłam przekonana, że będzie córa. Okazało się jednak, że synuś tez może odebrać urodę mamie :-)

wcale nie musisz uzywac samoopalacza. ja jak bralam slub tez bylam w ciazy i mialam przybrazowione cialo kosmetykami kolorowymi. sa pudry, bronzery itp. poprostu idz do dobrego salonu kosmetycznego i masz problem z glowy.

co do oczyszczania to nie ma jakichs tam przeciwskazan w ciazy. trzeba tylko pamietac ze skora jest bardziej wrazliwa i ze w nas buzuja hormony i roznie moze nasza skora zreagowac na niektore kosmetyki.

z opalaniem jest tak ze solarium to szkodzi bez dwoch zdan.

a sloneczko hmh moze wywolac plamy i zmiany np takie jak plamy watrobowe itp.
ja sama nie wiedzialam ze jestem w ciazy i nie krylam sie przed slonkiem i mam bialawe plamy. czesto takie sie ma jak sie lyka tabletki anty. poprostu burza hormonow.

akunia chyba trzeba zrobic liste i wtedy wyslac do administratorki czy jak to tam sie zwie zeby zalozyla watek zamkniety. moze niech kazdy wpisze sie w liste tai nick jaki ma tylko poprawnie po potem nie bedzie mogla ta osoba wejsc, ehh chyba cos pomieszlam ehhe. moze ja zaczne liste, niech ktora chce skopiuje mnie i siebie dopisze.

lista:
czarnula83

dziewczyny wedlug porad naszego moderatora utworzylam grupe zamkinieta. (obok forum jest zakladka grupy) lutowki 2011. to ma byc nasz watek zamkniety

reklama
bo odkad sa grupy nie tworzy sie watkow zamknietych prosze sie dolaczac bede was zatwierdzac. zawsze to lepiej zeby pisac o naszych prywatnych sprawach tak zeby ktos z "ulicy" nie mogl czytac

Do góry