agapa
Fanka BB :)
No ja już posprzątałam w domku i teraz mam chwilkę wolnego dopóki maleństwo się nie obudzi. Trochę się rozszalałyście z tym pisaniem i trochę zamieszania z tym zamkniętym
A mnie też przyjmiecie bo ja to tak jestem trochę na przyczepkę u was i nie będę miała za złe jak nie będziecie mnie chciały:-)
A mnie też przyjmiecie bo ja to tak jestem trochę na przyczepkę u was i nie będę miała za złe jak nie będziecie mnie chciały:-)
Uff. to dobrze, bo mnie przed samym porodem tzn kilka tygodni przed, to tak męczyła że szok, ale mi pomagało kakao, bo mleka nie lubię, a ono też pomaga ponoćAGAPA nie wiem co bedzie potem. Na szczescie juz przeszła.
Nie czytaj Ja jak czytałam to zwariowałam i jak tylko mnie coś zakuło to zaczynałam płakać bo pewnie coś jest nie tak. Do internetu nie zaglądałam 2-3 miesiące i było dużo lepiej.dzięki za pocieszenie tyle się naczytalam tragicznych historii na ten temat, że lekarz kategotycznie zabronił mi "czytania internetu" ... więc teraz tylko pozytywne posty przeglądam