reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny chciałam się Was poradzić bo nie wiem co mam robić... Przez cały dzień stawia mi się macica a od jakiejś godziny półtorej cały czas mam twardy brzuch i ból..... Jak myślicie co mam zrobić?? dzwoniłam do niego na kom ale nie odbiera i czekam czy oddzwoni...

a moze to skurcze Braxtona-Hicksa, moga sie zaczac nawet 6 tyg przed porodem

reklama
Napewno dam znać co i jak,czy to w nocy czy rano po wizycie w szpitalu. buziaki dziewczynki ja juz się żegnam może uda mi się zasnąć bo jutro pewnie dużo wrażeń mnie czeka w szpitalu:/ A tu noc jeszcze niepewna.. Ppapa

Rutkosia, trzymaj się dzielnie przez nockę
wiecie co, naoglądałam się zdjęć bobasków na grudniówkach i normalnie nie mogę sie już doczekać, jak mała sie pojawi, oj żeby jakoś przyspieszyć te tygodnie :))) siem rozmarzyłam hehehe

Ewitka też się pomodliłam dziś za Twoją córeczkę w Kościele. Tyle osób jest z Wami, więc musi być dobrze.

witam wieczorkiem :)

ja cały czas mam takie nieregularne skurcze (oj te braxtony) - a najlepsze , że nie są zbyt bolesne - tak szczerze to przedtem bardziej mnie bolało czasami ...za to bardzo nieprzyjemne i tak właściwie to mogę sobie oddychanie poćwiczyć :tak:

za to ledwo chodzę , ledwo siedze i ledwo myślę :-D

i wszystko sprawia mi taki dyskomfort ... sikam co 5 minut chyba i mam tylko nadzieję , że nie bede musiała tak męczyc sie do terminu...

tak więc Rutkosia- tak nas widać natura do porodu przygotowuje ;-)

pozdrawiam wszystkie brzuchatki...teraz to się pomału zaczniemy "sypać" ...ciekawe która następna ...

Jesli mam obstawiac to wybieram ciocie Rutkosie.Mysle ze te bole nie sa bezpodstawne.Tym bardziej ze wcale nie ustepuja z tego co widac.Mysle ze grono mamusiek sie nam powiekszy...

Hej kobietki ja zaraz złażę z wyrka i idę się wykąpać i jadę do szpitala dowiedzieć się co i jak także jak tylko będę coś wiedziała to napiszę napewno.

Aaaa i zapomniałam dodać że w nocy też mi się brzuchol stawiał i boli brzuszek cały czas także zobaczymy co mi powie ginek.

Buziaki kochane mamuśki;*;-)

Rutkosia, to daj znać, co powiedzą, trzymaj się ciepło :)
ja dzisiaj pospałam do siódmej nawet, mimo bólu nóg, oczywiście z przerwami na siusiu i rozprostowanie bolących nóg
uważajcie dzisiaj dziewczyny, bo ślisko jak nie wiem

reklama
Rutkosia - wpadłam właśnie z rana zobaczyc co u ciebie - hmmm no ciekawa jestem ciekawa :)) Trzymam mocno kciuki :tak::tak::tak:

Ja w nocy miałam dzis takie dziwne uczucie - bardzo bolało mnie podbrzusze ale nie jak skurcze tylko tak non stop - tak jakby mała się powoli w dół przesuwała - w sumie juz chyba czas na jakieś ruchy w kierunku porodu nie ;-):-)

margoz ja tez się doczekac nie mogą :tak:

crazy mama ja tez obstawiam Rutkosie ;-)

Do góry