reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Dziewczyny chciałam się Was poradzić bo nie wiem co mam robić... Przez cały dzień stawia mi się macica a od jakiejś godziny półtorej cały czas mam twardy brzuch i ból..... Jak myślicie co mam zrobić?? dzwoniłam do niego na kom ale nie odbiera i czekam czy oddzwoni...
Mi gin kazał w każdej niepewnej sytuacji jechać na IP - głównie z tego względu, że przez telefon trudno stwierdzić co faktycznie się dzieje.

reklama
Rutkosia jak bol nie daje ci spokoju a nospa ulgi to nie czekaj na telefon od lekarza tylko pojedz na IP tym berdziej ze z tego co pamietam jestes jedna z mamus krotkoszyjkowych.Watek gratulacyjny juz mamy wiec mozesz rodzic <lol>

Dzięki dziewczyny za pomoc jak narazie po nospie mi troszkę zelżało ale i tak twardnieje co jakiś czas no i ból się jeszcze utrzymuje... Wezmę sobie letnią kąpiel i zobaczę jak się sytuacja dalej rozwija... Jak zacznie się znów pogarszać to nawet nie patrzę tylko jadę na IP. A od dwóch dni mam takie dziwne uczucie w pochwie (takie jakby rozciagania nie boli ale jest poczucie dyskomfortu) W razie czego napewno napiszę jakby coś się działo. Dzięki dziewczyny za pomoc jesteście kochane naprawdę:*

Rutkosia a jakbys tak sama sprawdzila ?? Chyba kazda z nas wie jak jest "tam" zbudowana ?? Wiem ze to moze byc szok jesli zaczynasz rodzic ale ja bym chyba nie czekala na telefon a jesli nastepuje rozwarcie to napewno sie zorientujesz.Delikatnie sama sobie krzywdy tez przeciez nie zrobisz...Udanej zabawy;-)

Witam sie wieczorkiem, ja po powrocie od znajomych ;)
Rutkosia i jak tam samopoczucie???? Ja wlasnie jak tak czytalam to myslalam zeby Ci napisac, zebys nospe wziela, kapiel i sprobowala sie polozyc a jak do godzinki nie przejdzie to lepiej na IP jechac, nie skrzycza Cie tam a lepiej sie uspokoic!!!
Mnie troszke wytrzepalo bo to 40km w jedna strone no i boli mnie w dole ale nie tak mocno.

Rutkosia daj znać koniecznie co i jak - trzymamy kciuki

Ja dziś się mocno zestresowałam bo przez kilka godzin nie czułam ruchów - wytrząsłąm ją i nic ale w koncu po godzince się chyba obudziła i już ją czuję - kurcze myślałam ze oszaleje ze strachu miałąm czekać do 20 i na IP jakby co ale na szczęście juz jest ok

Tab - ten wątek z urodzinami to właśnie o taką gorącą linie mi chodziło - tylko informacje bez komentarzy i gratulacji :))) a lista jest ekstra - tam gdzie jesteśmy zapisane z terminami porodu też będą rozpakowane - super vikiigus ;-)
Jak jest za dużo wątków to się forum staje mało czytelne ( ja kiedyś należałam do grudniówek 2005 i tam miałyśmy ok 8 wątków i każdy nowy był konsultowany z resztą - dzięki temu było czyściutko i każdy wiedział gdzie zajrzeć jak coś potrzebował
Przyznam szczerze tylko się nie gniewajcie tu jest ich dla mnie conajmniej o połowe za dużo - wiele z nich można by połączyć i byłoby czytelniej - noe ale to nie moja sprawa tak tylko chciałąm nadmienić - mam nadzieje ze się nie pogniewacie za ten komentarz :zawstydzona/y::sorry::-)

Lizzy chyba samemu się nie wpisuje na ten wątek z listą bez komentarzy - tylko moderatorki edytują swoje posty zeby nie było balaganu;-) - ale się porządkowa zrobiłam - masakra :-D:-D:-D

Dziewczyny a tak sobie pomyślałąm jeszcze moze by tytuł tego wątku zmienić - i zostawić lista lutowych mamuś - bez komentarzy co myślicie ??

Ostatnia edycja:
Czułam po kościach, że u figi coś się szykuje. Super, gratulacje.
Fajnie, ze sobie poradziłyście z wątkiem gratulacyjnym, ja wczoraj padłam o 23, potem po powrocie z koscioła i po obiedzie znowu poszłam spać, taka jestem totalnie nie do życia i słabiutka, więc dopiero teraz weszłam, a tu takie wiadomości! Dzięki za pamięć i modlitwę, niestety im bliżej porodu, tym coraz mi trudniej, a jeszcze zdrowie całkiem nawaliło. Wiecie, że w Krakowie zanotowano przypadek ciężarnej chorej na świńską grypę?

Rutkosia trzymaj się! Ja też mam brzuch jak kamień, ale szyjka w porządku, a twardy pewnie przez ciągły kaszel.

Fajnie, że macie pomysły na zmiany, bo to przecież nasze wspólne forum, dlatego proponuję, żebyście wszystkie propozycje zmian zamieszczały w wątku technicznym, łatwiej będzie na ten temat podyskutować. Najlepiej o konkretach, co z czym połączyć.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ja już po kąpieli jestem i powiem szczerze jeszcze bardziej czuję ból podbrzusza ale rozmawiałam z kolei lekarzem i kazał wziąć no spe i jeśli nie przestanie mnie boleć i stawiać się brzuch to mam do niego dzwonić i jechać to i on przyjedzie na IP a jak się uspokoi to jutro rano do niego do szpitala na badania mimo wszystko. także leżę i odpoczywam i czekam na dalszy rozwój sytuacji.. Dziękuję za wsparcie dziewczyny;*

reklama
Ewitka no słyszałam wczoraj w faktach czy wiadomościach mówili - do tego była w 27 tc ale dzidziuś urodził się zdrowy
Ewitka widzę ze przeniosłaś mojego posta z propozycjami zmian - włąśnie nie mogłam się połapać co ja to namieszałam hahah - ale dzięki - nie napisałam od razu tam bo go po prostu nie zauważyłam wcześniej :(

Rutkosia to daj znać koniecznie rano a teraz juz odpoczywaj

Ostatnia edycja:
Do góry