czesc dziewczyny
Pojawiam się po jakimś czasie nieobecności. Niestety nadal modem w serwisie ale czasem podłączamy komórkę i działa jako modem. Niestety komórkę męża wiec ja nie zawsze mogę posiedzieć w ciągu dnia jak go nie ma. Przeczytałam tylko dzisiejszy dzień. Ale chyba jeszcze wszystkie jesteśmy w dwupakach???
Nie dam rady poskakać po wątkach tematycznych wiec krótko napisze co u mnie ogólnie. Byłam dzisiaj u lekarza i okazało się, że moja dzidzia leży poprzecznie. A ostatnio jak byłam to już była głowką w dól. Czesto mi twardnieje brzuszek, dzidzia sie wtedy napina i czuje jak leży w poprzek, w sumie jest taka wygieta jak rogal z lewej strony ma głowke w dole brzucha plecki i z prawej nózki. Lekarz powiedział, że zobaczymy jak bedzie za 3 tyg na nastepnej wizycie, jezeli sie nie odwróci dostane skierowanie na CC. Nie spodziewałam się tego, sama nie wiem co mam myśleć. Czy to bardzo niepokojące, ponoć może się jeszcze odwrócić. Juz sobie mysalalam, że może ja nieprawidłowo siadam czy śpie czy coś.....
Dzidzia wazy 2555g i nadal raczej jest dziewczynką. Poza tym cała i zdrowa na tyle ile widac na usg.
Własnie licytuję kombinezon i jak wygram to w sumie będę miała wszystko co potrzebuję, emulsję do kapieli tylko jeszcze chce kupic
))
W pierwszym tygodniu stycznia pakuję torbę
) A dalej niech się już dzieje byle w dobrym kierunku.
Już jestem zmeczona tym chodzeniem z brzuszkiem, coraz ciężej mi, jakaś taka wogóle zdechła, zrezygnowana, wypompowana jestem, jakby pól zycia ze mnie zeszło. Juz nie mam tyle energii i jakaś taka jestem gdzies daleko myślami. NIe mogę się już doczekać porodu, nawet ne myślę o tym bólu, niech się dzieje co chce i żeby tylko dziecko wyszło zdrowe.
Mam nadzieję, że uda mi sie częściej zaglądać bo zaległości mam niezłe.
Pozdrawiam was mocno i trzymajcie się dziewczynki.