reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam
Taaa cale swieta cisza :) My wlasnie wrocilismy od mamy, niedlugo zbieramy sie do tesciow. Kurcze ciagle mam bole kregoslupa, brzuszek twardnieje i boli mnie w takim jednym miejscu, koszmar :( Licze ze mala sie ma tam dobrze, wczoraj jakas spokojna byla, ona nie lubi sie pokazywac, za to jak tylko dotarlismy do domku to szaleje ;) Juz nie moge doczekac sie az bedzie z nami to jeszcze tyle czasu...
Milego swietowania buziaki

reklama
Witam WESOŁYCH ŚWIĄT:-):-):-)
Święta, święta i po świętach Ja dziś odpoczywam. Wigilię spędziliśmy ze znajomymi i było naprawdę rodzinnnie i sympatycznie:-) Wczoraj już niestety cały dzień w pracy, dziś wieczorem do znajomych jeszcze, potem kilka dni w pracy... i wolne:-D:-D:-D U mnie stopy i dłonie puchną coraz bardziej wczoraj już nawet adidasów nie mogłam na nogi włożyć, ale mocz zbadałam i ciśnienie i jest ok, tak więc taki mój urok w ciąży. Przeziębienie dalej mnie trzyma, najgorzej w nocy bo nie mogę oddychać. Mały się wierci co chwilę. Lecę na serniczek:-)

witajcie:)

jak Święta????
u nas spokojnie i szybko.....
Ogólnie czuję się zle,mam skurcze coraz częstsze,sama nie wiem czy do szpitala nie pojechać,wizyta dopiero w czwartek.Trzymajcie kciuki,jeszcze za wcześnie..

Co do objawów to mnie z kolei męczy zgaga no i mam momentami silne kłucia w pochwie i takie dziwne uczucie jakby coś mi się tam w środku rozszerzało:/ Na szczęście w środę mam wizytę i dowiem się co i jak... Co do świąt to jestem tak objedzona że wyglądam i toczę sie jak bąk;D Ciekawe ile kilogramów mi przybyło przez te święta???;D

taaaaaa mnie tez na pewno kilogramow przybylo!
A dolegliwosci ciazowe coraz ciezej znosze, bol kregoslupa jest nie do zniesienia, a w dodatku czasem boli mnie brzuszek i jak twardnieje to ledwo oddycham :( dzis koncze 33 tygodnie jeszcze troszke... a najchetniej juz bym urodzila!

Oj i mnie pali OJJJJJJ Pali zgaga pieruńska:/ Jestem pełna ale znów głodna!!!!!Jak ja lubię święta ale bez przesady ileż można wcinać??? Dopiero w święta człowiek poznaje możliwości swojego żołądka hehehehe

Dziewczynki cieple mleczko! Ja jak tylko mam zaczatki zgagi to pije i przechodzi na szczescie! Oj niedawno zjadlam caly talerz salatek i teraz znow wcinam, maz sie smieje bo on juz ledwo chodzi a je tyle co ja :D

reklama
melduje sie i ja :-)
Mozna powiedziec ze juz po swietach, ale za to u mamy, dojechalismy w 10h nie bylo tak zle, mam nadzieje ze wszystkie spedzilyscie je w spokoju i z usmiechem na twarzy :-) mysle ze od jutra znowu bedzie tu sie wiecej dzialo
spokojnego wieczoru..............

Do góry