reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam
Taaa cale swieta cisza :) My wlasnie wrocilismy od mamy, niedlugo zbieramy sie do tesciow. Kurcze ciagle mam bole kregoslupa, brzuszek twardnieje i boli mnie w takim jednym miejscu, koszmar :( Licze ze mala sie ma tam dobrze, wczoraj jakas spokojna byla, ona nie lubi sie pokazywac, za to jak tylko dotarlismy do domku to szaleje ;) Juz nie moge doczekac sie az bedzie z nami to jeszcze tyle czasu...
Milego swietowania buziaki

reklama
Witam WESOŁYCH ŚWIĄT:-):-):-)
Święta, święta i po świętach Ja dziś odpoczywam. Wigilię spędziliśmy ze znajomymi i było naprawdę rodzinnnie i sympatycznie:-) Wczoraj już niestety cały dzień w pracy, dziś wieczorem do znajomych jeszcze, potem kilka dni w pracy... i wolne:-D:-D:-D U mnie stopy i dłonie puchną coraz bardziej wczoraj już nawet adidasów nie mogłam na nogi włożyć, ale mocz zbadałam i ciśnienie i jest ok, tak więc taki mój urok w ciąży. Przeziębienie dalej mnie trzyma, najgorzej w nocy bo nie mogę oddychać. Mały się wierci co chwilę. Lecę na serniczek:-)

witajcie:)

jak Święta????
u nas spokojnie i szybko.....
Ogólnie czuję się zle,mam skurcze coraz częstsze,sama nie wiem czy do szpitala nie pojechać,wizyta dopiero w czwartek.Trzymajcie kciuki,jeszcze za wcześnie..

Co do objawów to mnie z kolei męczy zgaga no i mam momentami silne kłucia w pochwie i takie dziwne uczucie jakby coś mi się tam w środku rozszerzało:/ Na szczęście w środę mam wizytę i dowiem się co i jak... Co do świąt to jestem tak objedzona że wyglądam i toczę sie jak bąk;D Ciekawe ile kilogramów mi przybyło przez te święta???;D

taaaaaa mnie tez na pewno kilogramow przybylo!
A dolegliwosci ciazowe coraz ciezej znosze, bol kregoslupa jest nie do zniesienia, a w dodatku czasem boli mnie brzuszek i jak twardnieje to ledwo oddycham :( dzis koncze 33 tygodnie jeszcze troszke... a najchetniej juz bym urodzila!

Oj i mnie pali OJJJJJJ Pali zgaga pieruńska:/ Jestem pełna ale znów głodna!!!!!Jak ja lubię święta ale bez przesady ileż można wcinać??? Dopiero w święta człowiek poznaje możliwości swojego żołądka hehehehe

Dziewczynki cieple mleczko! Ja jak tylko mam zaczatki zgagi to pije i przechodzi na szczescie! Oj niedawno zjadlam caly talerz salatek i teraz znow wcinam, maz sie smieje bo on juz ledwo chodzi a je tyle co ja :D

reklama
melduje sie i ja :-)
Mozna powiedziec ze juz po swietach, ale za to u mamy, dojechalismy w 10h nie bylo tak zle, mam nadzieje ze wszystkie spedzilyscie je w spokoju i z usmiechem na twarzy :-) mysle ze od jutra znowu bedzie tu sie wiecej dzialo
spokojnego wieczoru..............

Do góry