reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam sie i ja!
Dzis pozno bo niedawno wstałam! Dobrze ze ciasta zrobilam wczoraj bo bym chyba nie zdazyla wszystkiego zrobic!! Ale sobie z mala dogodziłysmy ;D Wlasnie zjadlysmy sniadanko leciutkie a ja nadal glodna jestem :(((((
margoz wspolczuje! Ja tylko dwa chociaz norma to jeden wiec i tak bylam wkurzona, poza tym miala Was zapytac czy w nocy macie twardy brzuszek, bo moj taki jest i troche to boli :(
viikiigus ale przygody!!! U mnie wszystko poszlo zgodnie z planowaniem ;) Bo ja taka poukladana jestem hihi

No coz dziekujemy za zyczenia i my rowniez sie dołaczamy:

ZDROWYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT
SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH
A WSZYSTKIM MAMUSIA DOCZEKANIA SPOKOJNIE DO UPRAGNIONEJ CHWILI,
KTORA BEDZIE ZASKAKUJACO BEZBOLESNA :*

reklama
Dziewczyny Witam Wigilijnie :-)

Życzę Wszystkim Wesołych Świąt
Zdrowych, Pogodnych i Radosnych
Spędzonych w Rodzinnej Atmosferze

Spokoju i radości,
tylko miłych gości!

Smacznej Wigilii i całusów moc
- w tę najpiękniejszą w roku noc!

Szczęścia kilogramów,
ze śniegu bałwanów!

Życzliwych ludzi wokół,
żadnej łezki w oku,

Przyjaciół jakich mało.
Przez życie idźcie śmiało!

Niech miłość bez ustanku Was dotyka.
A w Nowym roku szczęście spotyka!

Witam się i ja!
Wszystkim mamusiom i ich rodzinom chciałam złożyć życzenia Wesołych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia !

Dziewczynki Wesołych Świąt Wam życzę, dużo smacznego jedzonka i mnóstwo szczęśliwych chwil w gronie rodzinki, cierpliwości w oczekiwaniu na największe skarby naszego życia;D,mnóstwo zdrowia,szczęścia,wiele uśmiechu na twarzy i spełnienia najskrytszych marzeń;***** Lutóweczki

Dziewczynki, życzę wam radosnych świąt , dużo smakowitości na wigilijnym stole oraz zdrówka dla waszych maluszków, aby nie spieszyły się zbytnio na ten świat, a wam samych szybkich i bezbolesnych porodów:-)

Ja w tym roku przeżywam z Majką pierwsze święta Bożego Narodzenia. Rok temu o tej porze ostro mnie kopała w prawe żebro:-D:-D i to nie było takie śmieszne, a dziś jesteśmy już razem, jak to szybko zleciało...

No i przyszly Swieta...

Ja juz sie zdarzylam dwa razy przez to poryczec a tu jeszcze nawet nie ma gwazdek na niebie. Ciezko tak bez rodziny...

No ale wam lutóweczki życzę Świat jak najbardziej rodzinnych, mnóstwa radości, samych trafionych prezentów i obyśmy dotrwały w tych dwupakach do Nowego Roku.

Clauditka pozdrow ode mnie Rzeszow, na pewno dekoracje piekne jak co roku-spokojnej drogi bez korkow za to z mnostwem stacji benzynowych na siusiu:-p

Ligotka gratuluje zaradnosci, ja prawie bez chleba zostalam bo wyszedl ze sklepu jak ja jeszcze spalam. Na szczescie W innym mieli jeszcze na czarna godzine dla takich leniuchow jak ja.

Vikiigus gratuluje przygod. Najbardziej podoba mi si eta ze spodniami:-p

Wracam do pierozkow bo same sie nie zrobia:no:

Dziewczyny życzę Wam wszystkich zdrowych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego rozwiązania. A już przyszłe święta spędzimy w większym gronie :-)

reklama
Do góry