reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
ja mam rozstępy tylko na piersiach, ale są tragiczne!! nawet strojem ich nie zakryje :( nie wiem jak wyjdę na plażę. mój mąż mnie pociesza i mówi, że nie mam się czym przejmowac, że jemu się dalej podobam, itd., ale ja się strasznie z tym czuję i sama się sobie nie podobam..

Lizzy wszystkiego najlepszego a tymi dwoma rozstępami się nie martw, zbledną, to będą prawie niewidoczne. A może więcej juz nie wyskoczy...
Ja też odebrałam wyniki, krzywa cukrowa piękna, elegancko w normie, ale morfologia kiepska, dostałam żelazo, a kurcze już zaczęły mi się problemy z zaparciami.

lizzy to ci los ...
Ja patrze u siebie i tez tylko czekam kiedy cos wyskoczy...

Dziewczyny bylam wczoraj na zwiedzaniu oddzialu i szczerze mowiac jestem lekko przestraszona. Sale do porodu normalnego odnowione i w zasadzie przyjemne tylko malutkie ale za to maja swoje lazienki a w jednej jest olbrzymia wanna do porodu. Sale do porodu z komplikacjami byly wszystkie zajete wiec nie widzialam. Oddzial poporodowy juz nie taki fajny. Generalnie po tej calej wycieczce to chyba mam stracha ale nie przez sam porod tylko to jak to wszystko wyglada. Cala noc snily mi sie glupoty i zaczyna mnie bolec glowa.

Z pozytywow to wybralam wczoraj paczke 27 darmowych huggisow-kupon dostalam od poloznej, beda na sprobowanie.

Dzis mam wolne wiec leniu****e a wieczorem mam jazde. Egzami coraz blizej...

Lece zjesc sniadanko, milego dnia.

Hej Dziewczynki!
A u mnie nastrój całkiem, szczególnie że ciągle coś sie dzieje i mam kupe zajec, wstawilam pranie, posprzatalam kuchnie, siadlam do kompa - musze poszukac prezentu dla rodzicow - szukamy jakiegos weekendu w spa bo to podwojna uroczystosc - rocznica slubu i 50 urodziny ich obojga, no i ciagle ktos dzwoni pisze ;) a jeszcze musze powyciagac buty zimowe i umyc, zrobic obiadek na jutro, w miedzy czasie przyszla paczka z rzeczami dla malej ;)
lizzy czyzbys Katarzyna byla?? Mnie zawsze babcia w dniu dzisiejszym sklada zyczenia imieninowe pomimo tego ze ja nie obchodze poza tym jak by tak liczyc to imieniny wypadaja moje w lutym, ale to mile jest jak co roku pamieta i dzwoni :), Wszystkiego Naj życze, a rozstepami sie nie martw, po porodzie czesto bledna a sa tez kremy ktore spowoduja ze moga byc zupelnie niewidoczne!
Buziaki i milego dnia Wam zycze biegne rozwiesic pranie :p

tak Katarzyna nie obchodziłam nigdy imienin ale dla babci mojego męża tylko one się liczą więc obchodzimy i urodziny i imieniny zawsze jedna impreza więcej :D

witam:)

ja na razie to sobie zaległosci ponadrabiam w czytaniu bo klikac to mi nie wygodnie...z łóżka:) a muszę się jednak wykurować w końcu i stwierdziłam , że dziś z wyrka nie wychodzę - chyba że za potrzebą fizjologiczną ;)
pozdrawiam

hej dziewczyny- wejdzie na interie- na pierwszej stronie mój artykuł (zakładka interia360)- ale serducho mi bije :)))) ...tylko tytuł zachęcający okropny- 9 m-cy z koszmarnym finałem....to juz ten mój był bardziej adekwatny....

Ostatnia edycja:
reklama
witam:) z tymi roztempami to tragedia moje piersi wyglądają teraz jak jeden wielki roztemp bo jest jeden przy drugim ale powiem wam mój M kopił mi krem "mama i ja" dla kobiet w ciąży do smarowania i powiem ze na szczęście bledną;) wiec mam nadzieje ze nie będzie tak złe ...:)

Do góry