reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam:tak: u mnie kreska na brzuchu jest już dawno widoczna, co do pępka, to póki co jest wklęsły, jestem ciekawa czy zrobi się z niego antenka;-) Zaobserwowałam, że w bardzo szybkim tempie rośnie mi brzuch i tak się zastanawiam, jak będę wyglądać za 2 miesiące:szok:
Jeśli chodzi o choinki, to ja lubię mieć ja ubrana wcześniej na 6 grudnia. W tym roku pewnie choinkę sobie darujemy, ponieważ tuż przed świętami przeprowadzamy się. Pewnie zrobię/kupię stroik;-)

reklama
witajcie
u mnie pępek wyskoczył, z czego śmieje się synek mówiąc, że jest bardzo śmieszny :)))
nocka w miarę przespana, parę razy siku, ale nogi tak strasznie nie bolały, tylko trochę, ale dało się wytrzymać
teraz już zeżarłam ptysia, nie wiem, strasznie w tej ciąży mam chrapkę na ptysie, choć wiem, że te grzeszki będzie ciężko później zrzucić :( ale to jest silniejsze ode mnie
wczoraj mnie brzuch pobolewał, ale wzięłam nospę i dzisiaj jest lepiej
miłego dnia z pięknym śnieżkiem, bez ciapy :)))

mi tez tak delikatnie wyskoczył pępek, a w tamtej ciąży dopiero pod koniec bo większość czasu był zupełnie plaski jak u ufoludka hehe

witam,
ale dzień
Nosa za drzwi nawet nie wysunę, taka zimnica.

A ja mam delikatną kreskę, pępek jeszcze w środku, choć już niedaleko, żeby wyskoczył.

Co do świąt, to nie przepadam. Kojarzą mi się rodzinnie, a my będziemy sami. Najfajniejsze święta były w dzieciństwie, jak jeszcze rodzina była jakoś w kupie. Liczę na to, że za rok będę zachwycona. W końcu będzie z nami Martynka :)

dzisiaj mam imieniny i w prezencie od losu odstałam dwa sine ROZSTĘPY na lewej piersi pod brodawką (pocieszam się że w stroju nie będzie widać)
płakałam całą godzinę bo widać że jak ktoś ma dostać rozstępów to i tak dostanie i żadne kremy nie pomogą:-(
co do kreski i wystającego pępka już się przyzwyczaiłam nawet pajączki mnie tak nie załamały taj to :-(

dzisiaj mam imieniny i w prezencie od losu odstałam dwa sine ROZSTĘPY na lewej piersi pod brodawką (pocieszam się że w stroju nie będzie widać)
płakałam całą godzinę bo widać że jak ktoś ma dostać rozstępów to i tak dostanie i żadne kremy nie pomogą:-(
co do kreski i wystającego pępka już się przyzwyczaiłam nawet pajączki mnie tak nie załamały taj to :-(
Sama jeszcze nie używałam, ale podobno perfecta mama dobrze działa i to na te powstał już rozstępy.

reklama
lizzy0209 ja dopiero teraz zauważyłam ze ty z Mikołowa jestes :-) w sumie z okolicy jest nas tylko kilka osób...:-)
Nie martw sie rozstępami...to takie ślady macierzyństwa-kobiecosci....:-) wiem ze ciężko sie z tym pogodzic ale masz je dlatego ze rosnie w tobie coś niepowtarzalnie pięknego, co kochac bedziesz ponad swoje siły....pamiętaj o tym :-)

Do góry