reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

margoz spokojnie, w ciązy możesz używać również paracetamolu, panadolu itp. Nie powinno się jednak brać ibupromu i innych na ibuprofenie.
Życzę powodzenia z ząbkiem :)

Dzisiaj lepiej mi się spało.

reklama
hey dziewczyny, ja dziś jestem zakłopotana , bo z sutków zaczęła lecieć mi siara jak lekko dotknę swojej piersi. jak byłam na patologi to mojej koleżance która była w 7 m-ce lekarz powiedział że to może oznaczać szybszy poród . wizytę u swojego gina mam 15.XI. i go zapytam . a wy co o tym myślicie ?

hey dziewczyny, ja dziś jestem zakłopotana , bo z sutków zaczęła lecieć mi siara jak lekko dotknę swojej piersi. jak byłam na patologi to mojej koleżance która była w 7 m-ce lekarz powiedział że to może oznaczać szybszy poród . wizytę u swojego gina mam 15.XI. i go zapytam . a wy co o tym myślicie ?
Z tego co kojarzę, to siara ma już prawo Ci lecieć i to wcale nie oznacza szybszego porodu.

Delfin ona to nie jest prawda!!! Siara ma prawo juz sie pojawiac i to zupełnie normalne jest... siare moja współlokatorka miała od polowy ciązy i aż jej na koszulce przeciekalo a przenosiła Małą prawie 2 tyg po terminie wiec spokojnie... ja tez miałam siare od połowy i tez przenosiłam Alę 2 tygodnie i poród był wywoływany... wiec duzy spokój nie masz sie czym stresować :)

Czesc Dziewczynki!
Ja dopiero dzis bo mialam od wczoraj gosci, siostra z szwagrem byli, efekt dzialania szwagra zamiescilam w watku o rzeczach dla dzieci :) poza tym widac nadchodzi jesien zimno i najlepiej zaszyc sie w domowym zaciszu, przyjemnego popoludnia Wam zycze buziaczki

Delfin ona: Nic sie nie przejmuj, ja mam siare juz jakies 3 tygodnie. Najpierw mialam tylko z jednej piersi, teraz juz z obu (obydwu? :-)). I to czasem jest tak, ze az wkladke laktacyjna musze zakladac! Mowilam o tym mojej lekarce, powiedziala ze to normalne, tylko staraj sie nie naciskac, ani najlepiej nie dotykac piersi, bo w ten sposob stymulujesz dalsza produkcje i bedzie cieklo :tak:
Siara moze pojawic sie juz nawet od 18-20 tyg.

Pozdrawiam :)

Zadam Wam dziewczyny pytanko z dziedziny budowlanej, czy macie jakieś złe doświadczenia z konkretną firmą płytek podłogowych i paneli bo czeka mnie w najbliższym czasie zakup sporej ilości i w sumie czytam sporo w internecie ale może mnie przed czymś ostrzeżecie albo doradzicie.

Już dziewczyny słusznie napisały, ale ja z autopsji piszę - siara od 20tyg była, a poród wywoływany po terminie :)
A ja zaczęłam mieć problemy ze spaniem w sensie bezsenności. Okropnie tego nie lubię :(

reklama
Zadam Wam dziewczyny pytanko z dziedziny budowlanej, czy macie jakieś złe doświadczenia z konkretną firmą płytek podłogowych i paneli bo czeka mnie w najbliższym czasie zakup sporej ilości i w sumie czytam sporo w internecie ale może mnie przed czymś ostrzeżecie albo doradzicie.
Na pewno nie farby 4 pory roku

Do góry