bobomama24
Mama Izy i Martynki
Mi na szczescie z wyjatkiem sennosci nie dolega nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
Ja dla odmiany wałczę z moimi cukrami. I to największy problem mam z pieczywem, razowe a podnosi cukier.
Claudia kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&
Mi tak trochę - miałam takie swoje hobby - już drugi raz mi przechodzi jak zaszłam w ciążę... a wy macie tak, zmienily sie Wam jakies zainteresowania, plany, itp po zajsciu w ciaze??
dziewczynki jak wam brakuje ruchów dziecka, to spokojnie, poczekajcie do 27 tygodnia ciazy, mój synek teraz nieźle daje czadu i to nie jest juz gilgotnie... czasami az mnie zadziwia, taki wielki karp pływajacy w brzuchu w nocy to az podskoczyłam
u mnie już tak jest - obstawiam, ze mam lekkie, ale długie dziecko. Bo czasem są takie wykopy jakie w poprzedniej miałam znacznie później.
Tak, dokładnie Mam lekką i dość przyjemną pracę, tylko dojazd potrafi być uciążliwy, jeśli jest tłok w autobusie (mimo, że to tylko 15 minut!), a ja muszę stać. Bo póki co, jak musiałam dojechać dalej pociągiem, to było ok, zawsze jest miejsce, choć wiecie jakie jest pkp zimą, albo przegrzewają, albo za zimę.Anulka ty pracujesz w edukacji? Ja też pracę mam lekka i myślę, że popracuję do końca stycznia. Ja w domu nie wydalam, nudzę się, gnusnieję, z pracy czerpię energię, a ten semestr mam naprawdę lekki. Ale w przypadku siedzenia codziennie 8 godz. za biurkiem z pewnoscią wcześniej bym poszła na zwolnienie.
Doris, no to macie kolejne tygodnie niepewności co do płci, ale ważne, ze wszystko z dzieckiem jest OK.
jak mi się przypomni to witaminy biorę. Ale jak się dobrze odżywiam i mam w miare zbilansowany pokarm w ciągu dnia, to odpuszczam.Angelka-trzymam
mam pytanko,powiedzcie jakie leki na stałe jeszcze macie?witaminy,kwas foliowy?
z tego co piszesz już przeszło, ale pojęcia i tak nie mam co by to mogło być. choć piszę, bo mi jedna rzecz na myśl przyszła. Jeśli dziecinka jest ułożona główką do dołu i sobie już czka, albo łyka i wypluwa (o ile wypluwa), to robią się tam bombelki powietrza. moze to było to?Dziewczyny ratujcie...dziwnie sie czuje...jakby mi pochwa i macica drgała...czuje ze jest tam strasznie ciasno, jakby wszystko zsunęło sie na doł...dodam ze nic mnie nie boli, nie plamię tylko tak jakos dziwnie....
Macie takie cos??