bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja sie zaczynam przejmowac i bac do porodu zostalo 101 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczynki!
A ja od rana mam problem z pojsciem do toalety, wysiedzialam juz tam chyba z 40 minut i nadal nic, do tego rozbolal mnie brzuszek, czas ostro zastosowac jakies srodki zaradcze...
Zycze Wam udanego dnia, pogoda rzeczywiscie piekna, ja sie wybieram do mamusi na urodzinki
Polis nie słuchaj opowieści ja jak dwa tyg leżałam na patologi córką nasłuchałm się tyle tego że głowa mnie bolał i wyłam było nas kilka a ja jedyna pierworodk inne doświadczone conaimniej jedno dziecko a koleżanka tak rodziła i ja się bałma a w gruncie każda kobieta inaczej rodzi zależy też jaką bedziesz miała pomoc. nie ma się co martwić na zapas. Teraz już za późno i tak musisz urodzić,
To nie ja sie boje tylko mojemu mezowi cos po tych opowiesciach mina zrzedla :-) Ja juz dawno sobie powiedzialam ze jak trzeba to trzeba i tyle i w ogole sie tym nie stresuje