Ewitka ja miałam znieczulenie ogólne bo takie wybrałam...jest lepsza opcja podczas CC bo od razu mozna wstac..tak jak pisalam po 6 godzinach byłam sie okąpać ( po ZZO trzeba 12 a niektorzy nawet 24 spedzic w łóżku bez podnoszenia nawet na siku), mozna od razu karmic piersia...ja nie miałam zadnych przeciwskazan wiec mogłam wybrac :-) po rozmowie z lekarzem ginekologiem i anestezjologiem zdecydowałam sie na Narkoze i nie załuje...teraz tez chcialabym znieczulenie ogolne.... moja kuzynka w tamtym miesiącu miała CC z ZZO i powiem wam dla mnie masakra...cała dobe lezala naga na łóżku
Po CC byłam w szpitalu 4 doby...Urodziłam w srode, a w niedziele rano przyjechalismy do domu :-)
Pamietam ze dzien przede mna robili CC takiej dziewczynie...wyobrazcie sobie ze jak ja wychodzilam ( jej 5 doba po CC) ona jeszcze nie wstala z lozka....
BO JA BOLI !!!!!
No kurcze... mnie tez bolalo, ale wiedzialam ze jak nie wstane bedzie jeszcze gorzej....Im szybciej sie wstaje, tym szybciej dochodzi sie do siebie :-) mnie motywowało to ze na sale nie moga wchodzic goscie, wiec jak przyjechal mąż to musiałam wyjsc do niego :-) Była straszna afera bo lekarze powiedzieli jej ze jak nie wstanie to jej nie wypisza ze szpitala, w ogole nie zajmowała sie dzieckiem, nie myła poprostu nic....
rachell dlaczego cie trzesie?? boisz sie czy dasz rade?? czy boisz sie o swoj biust?? albo moze poprostu masz z tym problem??