reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

dziekuje z slowa otuchy
wyniki bety po 15 beda...oczywiscie dam znac.....
wierze w moja kluseczke...wierze ze rozwija sie dobrze ale zycie mnie tak doswiadczylo ze drze o kazdy dzien mojego dzieciatka....to nie jest tak ze panikuje...poprostu tak bardzo pragne dziecka....
a ta ciaza zupelnie mnie zaskoczyla....po urodzeniu i smierci moich ukochanych coreczek leczylam sie pol roku....i w pierwszym cyklu po wyleczeniu zaszlam w ciaze!!!zawsze trwalo to ok roku a teraz od razu....nie wierzylam ze w tym roku sie uda....:eek: ale jednak....a wszystko dzieki dobremu ginkowi na ktorego trafilam po porodzie...

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny:-D Chciałam wam napisać o II kreseczkach a wy mi już gratulujecie:-D
MARAN bardzo dobrze, że napisałaś, dziękuje ci, bo ja rano to musiałam lecieć do pracy ( i tak się spóźniłam) i miałam czas tylko tam napisać.

Dziękuje wszystkim za życzenia.

Imam pytania. KIedy najlpiej iść teraz do gina pierwszy raz??

Wiem co czujesz bo po stracie pierwszego dziecka też tak mam że mały skurcz czy ból brzucha pędzę do łazienki sprawdzić czy mi krew nie leci i czy piersi jeszcze bolą... niestety po stracie pierwszych ciąż zawsze będziemy myśleć czy wszystko jest ok czy znowu coś się komlikuje... Łatwo sobie powiedzieć nie martw się leż i odpoczywaj tylko nie zawsze się tak da:(... tylko naprawde musimy dać sobie na wstrzymanie z tym zamartwianiem sie bo niczego dobrego to nie robi naszej upragnionej fasolce. także trzymam za ciebie kciuki i za wszystkie lutówki;)

motylek ja byłam a początku 5 tygodnia u gina ale z tego co wiem to w szóstym tyg to tak w sam raz do sprawdzenia czy z fasolką wszystko ok. ja byłam we wtorek w tamtym tygodniu i potwierdził ciążę i stwierdził że jest ok przepisał leki kazał porobić badania i wizyta za 2 tygodnie. dzisiaj ide do niego na badania cytologię i posiew z szyjki także jeszcze sobie z nim pogadam o tym co mnie nurtuje;D jeszcze raz gratuluję i powodzenia życzę;)

Dziewczyny:-D Chciałam wam napisać o II kreseczkach a wy mi już gratulujecie:-D
MARAN bardzo dobrze, że napisałaś, dziękuje ci, bo ja rano to musiałam lecieć do pracy ( i tak się spóźniłam) i miałam czas tylko tam napisać.

Dziękuje wszystkim za życzenia.

Imam pytania. KIedy najlpiej iść teraz do gina pierwszy raz??

jeszcze raz gratuluję!!!!!

do gina najlepiej iść w 6-7 tyg bo wtedy już jest baaardzo wysokie prawdopodobieństwo zobaczenia na usg bijącego serduszka:-D ja idę w 8 tc, ale pod koniec 4tc gin "na dotyk" potwierdził u mnie ciążę.

a tak w ogóle to musisz zmienić suwaczek:cool2:

W razie czego poczekaj do 5 tygodnia tak będzie lepiej widział co i jak bo jak chciałam sie zapisac na wizytę w 4 tyg to kazali mi poczekac do 5 tyg żeby lepiej stwierdzić

reklama
Do góry